2025 En Favori Cipsi Seçiyoruz! 4.Tur 2. Grup (Son)

En Favori Cipsi Seçiyoruz! 4.Tur 2. Grup (Son) (4 Oy Hakkınız Var)

• Ruffles Originals Sade Patates Cipsi

• Pringles Original

• Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi

• Lay's Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli Cips

• Ruffles Soğan ve Peynir Aromalı Patates Cipsi

• Lay's Klasik Patates Cipsi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi​

Lay's Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli Cips​

Ruffles Soğan ve Peynir Aromalı Patates Cipsi​

Yiyin gayri reklamı geldi aklıma teyze vardı ya :D

bringtheflavour bringontheweekend GIF by Lay's's
Evet ya ne güzeldi o reklam :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Sadece 4 adayın yükselmesi gereken bu grubun anket süresinin bitmesini beklerken yeni grupları açacak olan @Royal_Highness'ın kameraya yansıyan görüntüsü ;

Big Mouth Lol GIF by MOODMAN

@The_Erinch @RüzgarGülü @xemrexxx
Normalde de mi böylesin yoksa bu konular için mi :D
Yokk ama bugün baharatlı yedim lays,
Yerken çok güzel ama sonradan mideyi harlıyor yaaa 😄😄
Baharatlı da öyle ya birde ruffles soğanlı var aynı soğan yemiş gibi de ağız kokusu derdi var :D

Normalde de mi böyles
Olayı kaçırdıysan diye özet geçeyim: Normal şartlarda dün gece @The_Erinch abiyle birlikte çeyrek final konularını açmamız gerekiyordu. Yani Son 16 turundan 8 aday çeyrek finale çıkacaktı ve biz de dün gece çeyrek final konularını açacaktık. Ama ne oldu bil? 8 aday yerine tam 12 aday üst tura çıkmaya hak kazandı :F Dolayısıyla bugünkü 2 konuyu "ara anket" olarak açmak zorunda kaldık :A Bu ara anketteki 12 adaydan 8'i çeyrek finale yükselmeli. Ama çok çekişmeli bir anket süreci yaşıyoruz yine :)

Benim üstteki GIF'li mesajım da ona ithafendi.
Yani 2 grupta 4'er aday yerine yine 5'er adayın yükselme ihtimali var bu ara anketlerde de :F

Biraz karışık anlatmış olabilirim ama umarım anlatabilmişimdir :D

Son düzenleme:
Olayı kaçırdıysan diye özet geçeyim: Normal şartlarda dün gece @The_Erinch abiyle birlikte çeyrek final konularını açmamız gerekiyordu. Yani Son 16 turundan 8 aday çeyrek finale çıkacaktı ve biz de dün gece çeyrek final konularını açacaktık. Ama ne oldu bil? 8 aday yerine tam 12 aday üst tura çıkmaya hak kazandı :F Dolayısıyla bugünkü 2 konuyu "ara anket" olarak açmak zorunda kaldık :A Bu ara anketteki 12 adaydan 8'i çeyrek finale yükselmeli. Ama çok çekişmeli bir anket süreci yaşıyoruz yine :)

Benim üsttemi GIF'li mesajım da ona ithafendi. Yani 2 grupta 4'er aday yerine yine 5'er adayın yükselme ihtimali var bu ara anketlerde de :F

Biraz karışık anlatmış olabilirim ama umarım anlatabilmişimdir :D
Anladım anketteki en kötü durum başabaş gelmeleri. Anket sonuçlanmaya yakın eşit çıkıyor oylar. Cips konusu çok zor çünkü. Şunu yemem bunu yemek yok ki çoğunlukta cips seven milletiz :D