BesaleT
Süper Emekli
Evet ya ne güzeldi o reklamYiyin gayri reklamı geldi aklıma teyze vardı ya
Gif olarak bulamadım videosu vardır illakiEvet ya ne güzeldi o reklam
Geçen dedigimden denedin mi? Ballı Hardallı cips Bimde var
Yokk ama bugün baharatlı yedim lays,Geçen dedigimden denedin mi? Ballı Hardallı cips Bimde var
Normalde de mi böylesin yoksa bu konular için miSadece 4 adayın yükselmesi gereken bu grubun anket süresinin bitmesini beklerken yeni grupları açacak olan @Royal_Highness'ın kameraya yansıyan görüntüsü ;
@The_Erinch @RüzgarGülü @xemrexxx
Baharatlı da öyle ya birde ruffles soğanlı var aynı soğan yemiş gibi de ağız kokusu derdi varYokk ama bugün baharatlı yedim lays,
Yerken çok güzel ama sonradan mideyi harlıyor yaaa 😄😄
Olayı kaçırdıysan diye özet geçeyim: Normal şartlarda dün gece @The_Erinch abiyle birlikte çeyrek final konularını açmamız gerekiyordu. Yani Son 16 turundan 8 aday çeyrek finale çıkacaktı ve biz de dün gece çeyrek final konularını açacaktık. Ama ne oldu bil? 8 aday yerine tam 12 aday üst tura çıkmaya hak kazandı Dolayısıyla bugünkü 2 konuyu "ara anket" olarak açmak zorunda kaldık Bu ara anketteki 12 adaydan 8'i çeyrek finale yükselmeli. Ama çok çekişmeli bir anket süreci yaşıyoruz yineNormalde de mi böyles
Anladım anketteki en kötü durum başabaş gelmeleri. Anket sonuçlanmaya yakın eşit çıkıyor oylar. Cips konusu çok zor çünkü. Şunu yemem bunu yemek yok ki çoğunlukta cips seven milletizOlayı kaçırdıysan diye özet geçeyim: Normal şartlarda dün gece @The_Erinch abiyle birlikte çeyrek final konularını açmamız gerekiyordu. Yani Son 16 turundan 8 aday çeyrek finale çıkacaktı ve biz de dün gece çeyrek final konularını açacaktık. Ama ne oldu bil? 8 aday yerine tam 12 aday üst tura çıkmaya hak kazandı Dolayısıyla bugünkü 2 konuyu "ara anket" olarak açmak zorunda kaldık Bu ara anketteki 12 adaydan 8'i çeyrek finale yükselmeli. Ama çok çekişmeli bir anket süreci yaşıyoruz yine
Benim üsttemi GIF'li mesajım da ona ithafendi. Yani 2 grupta 4'er aday yerine yine 5'er adayın yükselme ihtimali var bu ara anketlerde de
Biraz karışık anlatmış olabilirim ama umarım anlatabilmişimdir