2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

2021 dönemi aktif değildin galiba tanış gelmedin :A Sen üye olduktan sonra sadece 2020'nin yarısı ve 2021'in tamamı aktiftim sonrasında yoktum.
Süper emekli dostlarına sorarsan seni sorgu odasına doğru yönlendirecektir. Tanımak istersen herşey açık açık yazıyor. 🙂 Ama isim Hobit olarak geçiyor. @Dosi de söyler de o Co/Admin oldu yormak istemem. :) 😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Süper emekli dostlarına sorarsan seni sorgu odasına doğru yönlendirecektir. Tanımak istersen herşey açık açık yazıyor. 🙂 Ama isim Hobit olarak geçiyor. @Dosi de söyler de o Co/Admin oldu yormak istemem. :) 😁
Vay be 2012de ben açmıştım devam ediyor mu o hala bakayım bakalım :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Vay be 2012de ben açmıştım devam ediyor mu o hala bakayım bakalım :A
Yahu gelip burda sitemler yağdırdığında seni güzel andığım konuyu görme sakın gibi bir sitem etmiştim sana. Git bak o konuya. Konu sahibesi olarak hakkını verdik. Başkaları gibi yapmadık

@Yakamoz-Asi 3 İsmail YK şarkısı ile iş bitti.
Kapanışı bunla yaptım :A
------

Hee evet doğru. Sen o etkinliği açansın. Dosi seni konuyu açarken baya güzel şeyler söyleyerek devam ettirdi etkinliği. :)
İşte tam bunu dedim. Aykut bey gelirken hiç anmadın diye küstü bana ama aslında onun bana hatası olmuştu ben küsmeliyim. Küsme hakkı benimdi :(

Yahu gelip burda sitemler yağdırdığında seni güzel andığım konuyu görme sakın gibi bir sitem etmiştim sana. Git bak o konuya. Konu sahibesi olarak hakkını verdik. Başkaları gibi yapmadık

------

İşte tam bunu dedim. Aykut bey gelirken hiç anmadın diye küstü bana ama aslında onun bana hatası olmuştu ben küsmeliyim. Küsme hakkı benimdi :(
Ben Enver Paşaydım ama yooo :A

• Olmamış
Reactions: Dosi

------

Sözün bittiği yerdeyim. Bununla ev iṣi yapan bir Dosi aklıma yatmıyor. Ama çare yok. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Böyle çok seversen görevi anında üzerine yıkar @TenTen :A
Sen bi bilsen şu son 10 günde kimlere ne görev yüklediğimi :A
Kemerleri bağlayın, forum coşacak hem de öyle böyle değil.
Bir çok üye farklı alanlarda konulara boğacak sizi :A @TenTen ile başlamıştım ilkin. Spor kısmında güzel ilerliyor. Eski konular (En Favori Güzel) gibi hortlayacak. Yeni yeni etkinlikler vs. Ben ise sonra kenara çekileceğim. Bu etkinlik sonrası meydanı başkalarına bırakıyorum :A

• Aynen
Reactions: TenTen