🥱🥱Evet çok doğru bir liste ESAS GÜZELLER BU İSİMLER.![]()
🥱🥱Evet çok doğru bir liste ESAS GÜZELLER BU İSİMLER.![]()
Çatlayan ben değil sen oluyorsun bence zira yıllardır buradayım ve parlakçı olmayan herkesi tek tek gönderdim sırada da sen varsın.Şafak Pekdemir ve Seda Bakan önerileri gelir benden. 🥰
LGBT derneğinin Fav10 şubesinin baş sorumlusu olan holigan @serhatt 'ın da çatır çatır çatlaması gayet hoş.Üzgünüm canım, hayalini kurduğun "En Favori Parlak" etkinliği hiçbir zaman yapılmayacak.
![]()
![]()
Adam falan ayıp oluyor güzel konuş!!!Cesaret verme şu adama.![]()
@serhatt gel biz de seninle gelecek aylardaKendisi istese yapabilir![]()
Bu gidişle kudurtma makinesi modumu iyice açacağım.
Sana benzer beyefendi diyeceğim de olmayacak yine.Cesaret verme şu beyefendiye.@Dosi
Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur, gerek yok yapmaya.Aaa niye ilginç attın ki?En favori güzel açılıyorsa En favori yakışıklı da açılabilir
Hem @serhatt'ın hem de forumdaki hanımefendiler olarak bizlerin (@Dosi, @Angelica ve @Zeyno, @HollyDemon ☾☆ ve benim) gözümüz gönlümüz açılır
![]()
Ben hile yapmam kendinle karıştırma.Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur, gerek yok yapmaya.@serhatt lobisi ile ortalığı karıştırıp farklı farklı erkeklere oy toplayıp işin rengini değiştirebilir.
![]()
Adamı da beğenmiyor, beyefendiyi de... Bizim kafa şuraya gitti:Sana benzer beyefendi diyeceğim de olmayacak yine.![]()
Hakikaten de Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur,Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur, gerek yok yapmaya.@serhatt lobisi ile ortalığı karıştırıp farklı farklı erkeklere oy toplayıp işin rengini değiştirebilir.
![]()
Ayy benim gözüm gönlüm hergün açılıyorAaa niye ilginç attın ki?En favori güzel açılıyorsa
En favori yakışıklı da açılabilir![]()
Hem @serhatt'ın hem de forumdaki hanımefendiler olarak bizlerin (@Dosi, @Angelica, @Zeyno, @HollyDemon ☾☆ ve benim) gözümüz gönlümüz açılır
![]()
Bunu yaptık. Haluk Bilginer kazandıAaa niye ilginç attın ki?En favori güzel açılıyorsa
En favori yakışıklı da açılabilir![]()
Hem @serhatt'ın hem de forumdaki hanımefendiler olarak bizlerin (@Dosi, @Angelica, @Zeyno, @HollyDemon ☾☆ ve benim) gözümüz gönlümüz açılır
![]()
Hanımefendi diyebilirsin.Adamı da beğenmiyor, beyefendiyi de... Bizim kafa şuraya gitti:
Haluk Bilginer karizmasıyla damga vurmuş demek ki etkinliğeBunu yaptık. Haluk Bilginer kazandı@DarkLegenD
eskide kalmış yeni kazanan olmalıBunu yaptık. Haluk Bilginer kazandı@DarkLegenD
Gidip bi bakayım oyların var mı. Yine es geçtiğin döneme denk gelmiştir
Bence de 🥰 Ben talibim yapmaya