Tamam anladık tamam kızlardan hoşlanmıyorsun hiç demedim say pesYazık etme kendine... O şanslı kızın yerinde olmak isterdim..................
Tamam anladık tamam kızlardan hoşlanmıyorsun hiç demedim say pesYazık etme kendine... O şanslı kızın yerinde olmak isterdim..................
@Yakamoz-Asi @Bully gelin kurtarın Aykut’uYazık etme kendine... O şanslı kızın yerinde olmak isterdim..................
------
Ekli dosyayı görüntüle 132893
Resmini hala saklıyorken nasıl bir şey diyebilirsin ki...Tamam anladık tamam kızlardan hoşlanmıyorsun hiç demedim say pes
Sana da eğlence çıktı@Yakamoz-Asi @Bully gelin kurtarın Aykut’u
Ben resmimi 170-175 sarı ya da kızıl gacılar için saklıyorum ya sağ olResmini hala saklıyorken nasıl bir şey diyebilirsin ki...
Bende olanı da ben saklıyorum işte....Sana da eğlence çıktı
------
Ben resmimi 170-175 sarı ya da kızıl gacılar için saklıyorum ya sağ ol
Yok be ben senden tarafım merak etmeSana da eğlence çıktı
------
Ben resmimi 170-175 sarı ya da kızıl gacılar için saklıyorum ya sağ ol
Ondan tarafsın ha yazıklar olsun....Yok be ben senden tarafım merak etme
Tabi diğer kaos yerine bu kaos daha iyi
Aykut kızıl gacılardan hoşlanır. Adamın sana ilgisi 0. Zorlarsan ondan taraf olurum tabiOndan tarafsın ha yazıklar olsun....
Ayol saçlarımı kızıla boyatmak 10 dakikamı alır. Hem öyle olsa da benden yana olman lazım her şartta.Aykut kızıl gacılardan hoşlanır. Adamın sana ilgisi 0. Zorlarsan ondan taraf olurum tabi
Olmayacak duaya amin denmez derler ya. Seninki o hesap
12.Adam gitti sen başladın nedir bu Aykut’un erkeklerden çektiğiAyol saçlarımı kızıla boyatmak 10 dakikamı alır. Hem öyle olsa da benden yana olman lazım her şartta.
Aykut kızıl gacılardan hoşlanır. Adamın sana ilgisi 0. Zorlarsan ondan taraf olurum tabi
Olmayacak duaya amin denmez derler ya. Seninki o hesap
Ben Cevo o Ulvi abartma mosi12.Adam gitti sen başladın nedir bu Aykut’un erkeklerden çektiği
Serhat kötü bir haberim var sen erkeksin ya en önemli şart uymuyorAyol saçlarımı kızıla boyatmak 10 dakikamı alır. Hem öyle olsa da benden yana olman lazım her şartta.
O manada demedim be.
Bulup piyasadan çekilsem şu şekil mutluluk gelecek bünyeye
------
Ben Cevo o Ulvi abartma mosi
@Yakamoz-Asi @Bully gelin kurtarın Aykut’u
Regen Mine Tugay var bir hayalimizO manada demedim be.
Neyse
İnşallah en kısa zamanda piyasadan çekilirsin. Sana en büyük duam bu olsun
Parlakçılar derken kimler misal? Biri serhattBeklentim bir Co-Admin olarak yetkini kullanıp, parlakçıları bu konudan uzak tutman, yoksa @xdragxx kendini kurtarır serhattan sorun yok onda.
Can Borcu dizisini izle bol bol sahneleri var ama mimik sıfırRegen Mine Tugay var bir hayalimiz
Parlakçılar derken kimler misal? Biri serhatt
Koskoca ajan gibi Adminsin, forumdaki parlaksever arkadaṣları elbet tespit etmiṣsindir. yani biz süper emeklilerden Aykut'u kurtarma isteğine pek anlam veremedim. Emekliliğimize yazık.
Bir daha rahatsız etmem tamam. Yazık olmasın emekliliğineKoskoca ajan gibi Adminsin, forumdaki parlaksever arkadaṣları elbet tespit etmiṣsindir. yani biz süper emeklilerden Aykut'u kurtarma isteğine pek anlam veremedim. Emekliliğimize yazık.
Yaş olmuş 46 olacak o kadar biz o yaşa geldiğimizde yürüyebilecek miyiz bakalımParlakçılar derken kimler misal? Biri serhatt
------
Can Borcu dizisini izle bol bol sahneleri var ama mimik sıfır
Onun hisleriyle benimkiler bambaşka.12.Adam gitti sen başladın nedir bu Aykut’un erkeklerden çektiği
Aaaa erkek senin babandır be güzel konuş!!!!
Bulup piyasadan çekilsem şu şekil mutluluk gelecek bünyeye
------
Ben Cevo o Ulvi abartma mosi
------
Serhat kötü bir haberim var sen erkeksin ya en önemli şart uymuyor
Belanı arama gece gece!!!Beklentim bir Co-Admin olarak yetkini kullanıp, parlakçıları bu konudan uzak tutman, yoksa @xdragxx kendini kurtarır serhattan sorun yok onda.