Yok tatlım kör olduğunuz için.Kalite gördüğün için mi bu olmamışlar @serhatt
Gözümüz mü köööör. Şöyle güzelliklere nasıl karşısın anlamıyorum... Bence sen bizi trollüyorsun da neyseYok tatlım kör olduğunuz için.![]()
Kendinize üzülün bence.Gece uykusu kaçacaküzüldüm ona
![]()
Haydaaa o kadar etkilenir ki rüyasına bile girer bu güzellikler diyorsun yaniGece uykusu kaçacaküzüldüm ona
![]()
İğrenç hepsi.Gözümüz mü köööör. Şöyle güzelliklere nasıl karşısın anlamıyorum... Bence sen bizi trollüyorsun da neyse![]()
Evet kadınlardan aslında hoşlandığını düşünüyorumİğrenç hepsi.Ben erkek güzellerine karşı değilim ecünnülere karşıyım.
Şüphen mi var ne trolü? 😱
Saçmalama istersen bunu nereden çıkardın? 😱Evet kadınlardan aslında hoşlandığını düşünüyorum![]()
Allah seni kadın sevdasıyla şereflendirsin ne diyimSaçmalama istersen bunu nereden çıkardın? 😱
Ağzını hayra aç ve gel ben seni şereflendireyim.Allah seni kadın sevdasıyla şereflendirsin ne diyim![]()
Aman tövbe de ben halimden memnunumAğzını hayra aç ve gel ben seni şereflendireyim.![]()
Yalnız öleceksin bu gidişle.Aman tövbe de ben halimden memnunum![]()
Cesedimi çiğnemen lazımO yüzden gel beraber ölelim...
Güzeller kovalasın seni rüyanda ne diyelimKendinize üzülün bence.![]()
Ne güzel dualar ediyon sen öyleGüzeller kovalasın seni rüyanda ne diyelim![]()
En çok seni kovalasınlar oldu mu? Bu daha iyidirNe güzel dualar ediyon sen öyle![]()
Yazık etme kendine... O şanslı kızın yerinde olmak isterdim..................Cesedimi çiğnemen lazım
Güzel bir gacı bulup 1 erkek 1 kız çocuğu yapacam ben![]()
Güzeller kovalasın seni rüyanda ne diyelim![]()