Plan dahilinde sen takma kafana. .ssFatik doğa ve kızıyla işte demek ki reddedildin![]()
Plan dahilinde sen takma kafana. .ssFatik doğa ve kızıyla işte demek ki reddedildin![]()
Git bir çorba yapPlan dahilinde sen takma kafana. .ss
#KızılcıkŞerbeti’nin genç oyuncusu Doğukan Güngör eczane çıkışında görüntülendi. Gribal enfeksiyon nedeniyle ayakta durmakta zorlanan Güngör soruları; “Kafamı kaldıramıyorum. Hiç bir şeyi takip edemedim.” sözleriyle yanıtsız bıraktı.
— Televizyon Dünyası (@TvDunyasii) January 29, 2025
(Magazin Burada)pic.twitter.com/TT7N481f1K
Varlığım ona şifa.Git bir çorba yap
#KızılcıkŞerbeti’nin genç oyuncusu Doğukan Güngör eczane çıkışında görüntülendi. Gribal enfeksiyon nedeniyle ayakta durmakta zorlanan Güngör soruları; “Kafamı kaldıramıyorum. Hiç bir şeyi takip edemedim.” sözleriyle yanıtsız bıraktı.
— Televizyon Dünyası (@TvDunyasii) January 29, 2025
(Magazin Burada)pic.twitter.com/TT7N481f1K
nasıl şifa oluyorsunVarlığım ona şifa.![]()
Sağane.nasıl şifa oluyorsun![]()
Senin de kıymetlin pinkoymuşSağane.![]()
İftiran da batsın sen de. 😱
Aaa niye gııı Fatik e giden yol anasından geçer diyordunİftiran da batsın sen de. 😱
Pinko benim için kolay lokma o yüzden.Aaa niye gııı Fatik e giden yol anasından geçer diyordun![]()
Fatih'in tırnağı olamaz hoşttt.doğa bence buna yürüsün fatik ten daha kaliteli bir malfatik de sana kalır
Ekli dosyayı görüntüle 132726
kız diziye girmişsinFatih'in tırnağı olamaz hoşttt.![]()
Fatih’in rota oluşturuluyor
— Merve (@Merve4lkn) January 31, 2025
#KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/LhhIHfye6w
Aaa belinden aşağısı tutmuyor boş atıp dolu tutmaya çalışiyler. .sskız diziye girmişsin
Fatih’in rota oluşturuluyor
— Merve (@Merve4lkn) January 31, 2025
#KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/LhhIHfye6w
en iyi partneri Görkem QueendiAaa belinden aşağısı tutmuyor boş atıp dolu tutmaya çalışiyler. .ss
Dizide para harcamasını bilen tek kişiydi. Fatih vizyonsuzu o kadar zengin olmasına rağmen max aktivitesi doğayı uludağa götürmek. “Fatih benimle evlenerek sınıf atladı” derken haklıydı. https://t.co/McYVtanIBB
— A🌙 (@h8alumni) January 31, 2025
Nereye götürseydi, Alpler'e mi?en iyi partneri Görkem Queendideğerini bilemedi fatikk
Dizide para harcamasını bilen tek kişiydi. Fatih vizyonsuzu o kadar zengin olmasına rağmen max aktivitesi doğayı uludağa götürmek. “Fatih benimle evlenerek sınıf atladı” derken haklıydı. https://t.co/McYVtanIBB
— A🌙 (@h8alumni) January 31, 2025
fakir mi yani koskoca Ünal serveti ile her yere gidebilirdiNereye götürseydi, Alpler'e mi?Bu ecünnü dizinin yüzkarası olarak kalmaya devam edecek sen de kudurmaya.
![]()
Bu bir dizi olduğu için her yere fok giderdi.fakir mi yani koskoca Ünal serveti ile her yere gidebilirdi![]()
ayol Nilay ı bile isviçreye gitmiş tedaviyeBu bir dizi olduğu için her yere fok giderdi.![]()
Oranın isviçre olduğuna da bir tek senin gibi bir safoz inanırdı zati.ayol Nilay ı bile isviçreye gitmiş tedaviye![]()