Dün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.fantezilerini yaşayan Ceren ablama tebriksss , size nanik
Dün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.fantezilerini yaşayan Ceren ablama tebriksss , size nanik
Karavanı vardır sette orada yaşıyordurDün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.![]()
Aynen canın ister.Karavanı vardır sette orada yaşıyordur![]()
Nursema şovv herkes ekran başına 😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bunu ne ateyizler ne de siz cevaplayamazsınızDün setteydim hiç de fantezi yaşıyor gibi durmuyordu.![]()
Kuzen kayınço.Bunu ne ateyizler ne de siz cevaplayamazsınız@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @12.Adam @MasacRE @ozmoturk
kız senin artık evlenmeme nedenin buymuş diyollaKuzen kayınço.![]()
Hiçbir kusurum yok hamdüsenalar olsun.kız senin artık evlenmeme nedenin buymuş diyollahayallerin yıkılmasın istiyormuşsun
izlediğini de anlamıyorsun kusur kişisel değil genel olarak aşk duygusuHiçbir kusurum yok hamdüsenalar olsun.![]()
Senin saçmalıklarına kafa yormuyorum. Anlayıp anlamamakla bir alakası yok.izlediğini de anlamıyorsun kusur kişisel değil genel olarak aşk duygusu![]()
hıııı kesin datlumSenin saçmalıklarına kafa yormuyorum. Anlayıp anlamamakla bir alakası yok.![]()
Fatih'im tektir yerini kimseler dolduramaz.
Böyle harbi olmalı insanFatih'im tektir yerini kimseler dolduramaz.![]()
Elleri kırılsın!!!!!!!!!!
Pissss senarist .ssElleri kırılsın!!!!!!!!!!
Çıksaydı o da diziden ne bu para hırsı. Kaç kere ölümden döndü. .ss
Sen de Fatikten kaç kere red yedin hala peşindesinÇıksaydı o da diziden ne bu para hırsı. Kaç kere ölümden döndü. .ss
Uydurma ne reddi beni reddedecek adam doğmadı daha.Sen de Fatikten kaç kere red yedin hala peşindesin![]()
Fatik doğa ve kızıyla işte demek ki reddedildinUydurma ne reddi beni reddedecek adam doğmadı daha.![]()