2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Aynen oylanmamak harika bir şey rahat rahat kafana göre hareket edersin :A Admin hanımın kimseye eyvallahı olmaz :A
Kaç tane Co admin gördüm ben. Dosiye birşey dediğimiz yok kimseye birşey diyen yok durduk yere konu neden buralara geldi ki :)

Vitesi düşürmek gerek bazen çaylak üye degiliz bizde arkadaşlar :)
------

Çok korktum bu tehditten :A
Ben hiç bir zamma kuralın dışına çıkmış biri değilim. Yaptığım tüm yenilikleri veya değişiklikleri daima Ozan’a danışıp yaparım merak etme :A
Yıllardır aynı çizgiden devam ediyorum.
Yukarıdaki yazdıklarım buna da geçerli :)

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Kaç tane Co admin gördüm ben. Dosiye birşey dediğimiz yok kimseye birşey diyen yok durduk yere konu neden buralara geldi ki :)

------

Konuyu coşturma adına damarlara bastık ve işede yaradı :A @Bully

------

Ben sadece Dosi’nin etiketine genel bir yanıt verdim sizle alakalı bir şey demedim niye yükselindi ben de anlamadım :A

Olur böyle arada boşver dalgana bak :D

Ben sadece Dosi’nin etiketine genel bir yanıt verdim sizle alakalı bir şey demedim niye yükselindi ben de anlamadım :A

Olur böyle arada boşver dalgana bak :D
Angara da deniz yok ki nasıl bakacaksın dalgaya. Neyse bizim burda var bakayım :D
------

Ben 2 saat önce eve gelmeme rağmen (uzun bir iş günü) bugün enerjim vardı ve seni yorduysak ne mutlu bana :F
1 bardak meyve suyu içtim kırmızı olandan maç var diye yorgunluk öyle değil Çakırkeyiflik :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
@Bully ben bir ara En Favori Güzel başlatacaktım ve böyle birileri yanlışlıklar yapıp ertelememi sağlamamıştı. Tam artık başlatmaya karar verirken görüyorumda hazır değiller gibi.
Galiba yine ertelemeye karar vereceğim.
Siz Ünlü Resimleri ile alakalı konuşuyordunuz etkinlikle alakalı bir durum yok erteleme falan da yok orta yol her zaman bulunur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Siz Ünlü Resimleri ile alakalı konuşuyordunuz etkinlikle alakalı bir durum yok erteleme falan da yok orta yol her zaman bulunur :A
Sana sonra ayrı yazarım eski zamanda olunan mevzuyu. Şimdi biraz onun havasını aldım yine :A

Ben işin goygoyundayım. Ciddiye almaları güldürdü :A beklentimin üstü oldu :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
Sana sonra ayrı yazarım eski zamanda olunan mevzuyu. Şimdi biraz onun havasını aldım yine :A

Ben işin goygoyundayım. Ciddiye almaları güldürdü :A beklentimin üstü oldu :Z
Biraz biliyorum ve hatırlıyorum o durumları sanki :A

Damarlara iyi basmışsın :A Neyse konu coştu iyi oldu :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Biraz biliyorum ve hatırlıyorum o durumları sanki :A

Damarlara iyi basmışsın :A Neyse konu coştu iyi oldu :Z
Yeni bir dalga geliyor galiba :A

Ya hayırdır mosi şeriat mı getirdin co admin olunca ünlü resimleri kırmızı çizgimizdir @Dosi
@RüzgarGülü bu haklı davanda seninleyim çok aşırıya kaçmıyoruz ama normal fotolar da paylaşacağız :A
Konuyu anlamadan dalma istersen :A

Enerjinizi En Favori Güzel yarışmasına saklayın

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Bully
Yeni bir dalga geliyor galiba :A

Konuyu anlamadan dalma istersen :A
Gelen bu dalga ile benim şampiyonluğun alaka seviyesi :A

GikOTLDWkAAsv3r

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi