NOW Kızıl Goncalar - Dizi Yorumları

karakterlerin içi boşaltıldı. Normalde Sadi, Naim`e günahını vermezdi. O kadar alaydan, laftan sonra ceza için kızını vermek istemesi olacak iş değil. Muhtemelen senarist ekibi becerebildikçe haftalardır yücelttikleri Sadi karakterini haksız duruma düşürüp yerin dibine sokmaya çalışıyor. Ama bana geçmiyor şahsen.
Şeyi çıktı anlarsın ya :A

Ya da şey zaten bu sezon final sezonu dediler baya da izlendi ya ne versek izlerler mantigiyla hareket edildi gibime geliyor.

Bölümü şimdi bitirdim. Oyunculuklarin iyi olması diziyi götürüyor. Hikaye yok. Boş. Sadi karakteri en sağlam karakterdi. Onu da kaybettik bir kaç bölümdür. Elde bir tek Naim kaldı. :X
Batirdilar artik başka aciklamasi yok yav amma yine izletiyo oyunculuklar ve ilk 18 in hatrina...

Bir de çok absürt olaylar Birgülün açılma sebebi felan 109 63 olaylari Saatcinin manyak olması ve deli torunu felan fistan değişik isler

• Aynen
Reactions: S.G.A.T.
Batirdilar artik başka aciklamasi yok yav amma yine izletiyo oyunculuklar ve ilk 18 in hatrina...

Bir de çok absürt olaylar Birgülün açılma sebebi felan 109 63 olaylari Saatcinin manyak olması ve deli torunu felan fistan değişik isler
Birgül, neden açıldı anlamadım. Neredeyse tüm karakterler sağduyusunu kaybetti. İlk sezonda karanlık güçleri çok çok güçlü gösterdiler. Bir hatada müsteşar öldürenler şimdi yeniyetme birisine bina yaktıyorlar. :D Büyük saçmalık.

Birgül, neden açıldı anlamadım. Neredeyse tüm karakterler sağduyusunu kaybetti. İlk sezonda karanlık güçleri çok çok güçlü gösterdiler. Bir hatada müsteşar öldürenler şimdi yeniyetme birisine bina yaktıyorlar. :D Büyük saçmalık.
Birgul mevzusu buluttan nem kapmak bahane ariyomus, ama sahneyi de yenilemislerdi zaten geçen haftaki sahnede çıkardı ama sahneleri kestiler bakış açısını felan değiştirdiler u dönüşü yapmış :A

Müyesser Hanimanneye hayran kaldım artık favorim oldu valla

Suç senin favorim Naime kalıcak o yönden iyi mi oldu kötü mü cozemedim

Sadi Hüdai şero valla çok uyuz adam nefret ettim artik basardilar:d

Birgul mevzusu buluttan nem kapmak bahane ariyomus, ama sahneyi de yenilemislerdi zaten geçen haftaki sahnede çıkardı ama sahneleri kestiler bakış açısını felan değiştirdiler u dönüşü yapmış :A

Müyesser Hanimanneye hayran kaldım artık favorim oldu valla

Suç senin favorim Naime kalıcak o yönden iyi mi oldu kötü mü cozemedim

Sadi Hüdai şero valla çok uyuz adam nefret ettim artik basardilar:d
Sadi`den nefret edemiyorum. Sadi, Sadi gibi değil. :D Geçen sezon en sevdiğim karakterdi.

Bu sezonki favorim Naim. Cahil kelimesinin karşılığı olarak derslerde okutulacak düzeyde karakter. :A

Karakteri aşağıdaki gibi birinin oynaması da ayrı bir anlam katıyor :X

Sadi`den nefret edemiyorum. Sadi, Sadi gibi değil. :D Geçen sezon en sevdiğim karakterdi.

Bu sezonki favorim Naim. Cahil kelimesinin karşılığı olarak derslerde okutulacak düzeyde karakter. :A

Karakteri aşağıdaki gibi birinin oynaması da ayrı bir anlam katıyor :X

Sadi ilk 18 bölüm de de post için şeytanlık yapıyordu yine aynı Sadi ya

Naim favorim değil ama iyidir 😀
Benim favorim safoz Feyza çok üzülüyorum ona yav :A

Naim tam bir koyundu, ezikti ta ki Vahid kızına el atana kadar o sahnede bir ısındım Naim hazretlerine ama o kadar yani fazlası yok :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan