Birazdan oraya gelecegim 🙂Can'ın ölümü ağlattı, tanıtım EFSANE.
Gidişatı nasıl yorumluyorsun? 109 63 olayları felan
Birazdan oraya gelecegim 🙂Can'ın ölümü ağlattı, tanıtım EFSANE.
O rakam olayları çok heyecanlı. Gidişat iyi reytingler artacaktır. 8 e yükselir yakında yeniden 🧿Birazdan oraya gelecegim 🙂
Gidişatı nasıl yorumluyorsun? 109 63 olayları felan
8 e yükselmesi bence zor, bir de final yapacak ya ondan çok beklemiyorumO rakam olayları çok heyecanlı. Gidişat iyi reytingler artacaktır. 8 e yükselir yakında yeniden 🧿
Net değil finali. NOW im çok istiyor 3. Sezonu. Heyecan artacak miş dizide 🎉🧿8 e yükselmesi bence zor, bir de final yapacak ya ondan çok beklemiyorum
Cüneyt'in robotlasmasi felan kötü oldu
------
Senaryo çok baska yere evrildi bu biraz gizemli ama kurs kuzu olaylariyla bağlantılı olaydı daha güzel olurdu.
Heyecan arttı da gerçeklik kalmadıNet değil finali. NOW im çok istiyor 3. Sezonu. Heyecan artacak miş dizide 🎉🧿
Daha da düşerse tadında bitirilecek zaten. Kötü düşünmeyelim. Dizimiz çok güzel. Uzak Şehir çok iyi gittiği için öyle oldu. Ama o da 2. sezonda düşecektir.Heyecan arttı da gerçeklik kalmadı
Hem reytingler daha da düşerse Now devam ettirmez gibi
Senaryo derhal eski haline dönmeli.Daha da düşerse tadında bitirilecek zaten. Kötü düşünmeyelim. Dizimiz çok güzel. Uzak Şehir çok iyi gittiği için öyle oldu. Ama o da 2. sezonda düşecektir.
Senaristimiz çok kuvvetli. Dünkü bölüm çok iyi aktı bence. Hiç sıkmadı.Senaryo derhal eski haline dönmeli.
Tadı kalmadı malesef, flashback sahnesi felan luzumsuzdu nasıl bir yere baglanacak bu saatten sonra hic bilmiyorum.