Bizim parlak 2, şehit olmadı. Nasıl çıktı bu diziden 😅😅
Evet. 😅😂 Herkese bir son yazıldı. O da hak ediyor. Altay allandıra ballandıra anlattı o kadar. 😂Diziden onca insan öldü gitti son birkaç bölümde. Sen ona mı taktın?
Evet. 😅😂 Herkese bir son yazıldı. O da hak ediyor. Altay allandıra ballandıra anlattı o kadar. 😂
Takipçisi olmaya devam edeceğim. Ayrıca bu bölüm Güniz yoktu. 😅Parlakların hazin sonu, bir son yazılmaması.
Takipçisi olmaya devam edeceğim. Ayrıca bu bölüm Güniz yoktu. 😅
Çocuklar anasız kaldı o zaman 😁Onun da görevi bitti.
Çocuklar anasız kaldı o zaman 😁
Ayrıntılara önem veririm Yakamozcum. Seyirciye önemi gösterir. 😁Ohooooo sen her karakteri böyle sorgulayacaksan, isimiz var
Elbet görünür Güniz ve cocuklar ama fazla ön plana cikmazlar artik bence.
Ayrıntılara önem veririm Yakamozcum. Seyirciye önemi gösterir. 😁
Ramo izledin mi? İkinci sezonda Ramo'yu aldıkları konuma burada da Altay'ı alabilirler.Ama dizide o kadar giris cikis oldu ki, takip edemez oldum neredeyse.
sanki senarist yeni bir hikayeye dogru gidiyor.
Altay'in yolu ne olacak sence?
Ramo izledin mi? İkinci sezonda Ramo'yu aldıkları konuma burada da Altay'ı alabilirler.
Altay'ın devlet tarafından tam donanımlı bir şekilde yer altına sokulacağını düşünüyorum. Ramoda yer altından, devlete çalışan bir devlet adamına verilmişti. İhtiyarlar heyeti gibi bir şey.izlemedim, nasil bir konum o?
Altay'ın devlet tarafından tam donanımlı bir şekilde yer altına sokulacağını düşünüyorum. Ramoda yer altından, devlete çalışan bir devlet adamına verilmişti. İhtiyarlar heyeti gibi bir şey.
Olabilir neden olmasın? Ki bana kalırsa o sahne bilerek çekildi. Oradan birşeyler çıkacak. 😁Sence o yüzden mi Korkut ve Altay, ayni adamin pesine düstü ve Korkut tekrar masaya döndü?