En son tükettiğiniz ya da tüketmekte olduğunuz her çeşit yiyecekleri bu forum oyunu altından belirtebilirsiniz.
@12.Adam ‘ın hatlar karışmış
Daha yeni geldim. Dünden kalma acılı tavuk burger attım ağzıma ama yeni yemekler oluyor. Çay keyfiyle yerim artık@12.Adam ‘ın hatlar karışmış
Ben fırında tavuk ve pilav yedim.
Sen de ye yemeğini, doyur kaynınıŞekerle durulur mu hiç
![]()
Yemekleri sen mi yaptın?Daha yeni geldim. Dünden kalma acılı tavuk burger attım ağzıma ama yeni yemekler oluyor. Çay keyfiyle yerim artık![]()
Acılı tavuk burger el yapımı mı dışardan mı?Daha yeni geldim. Dünden kalma acılı tavuk burger attım ağzıma ama yeni yemekler oluyor. Çay keyfiyle yerim artık![]()
Evde %80 ben yapıyorum ama bugün uğraştırıcı bir şey değil. Hazır marineli olan kanat vardı buzlukta. Fırına attımYemekleri sen mi yaptın?![]()
Dışardan. O kadarda olmasınAcılı tavuk burger el yapımı mı dışardan mı?![]()
Düzeldi mi bari?Moralim bozuktu küçük bir bitter çikolata attım kaçamak olarak.![]()
Düzeldi, çikolata önemli.Düzeldi mi bari?
Kahve yanına çakıl taşı çikolatası
Ne yediğini yazsaydın bariGaliba yaşlanıyorum. Bu konunun eskiden olduğuna ve bir sürü mesaj yazdığıma emin gibiyim![]()
O vardı zaten de bu da vardı sanki içecek olup yemek olmaması saçmaNe yediğini yazsaydın bari
İçecek vardı. Onla karıştırıyor olabilirsin
fındık![]()
et yemeyen bizden değildirO vardı zaten de bu da vardı sanki içecek olup yemek olmaması saçma
Salata yedim artık vejetaryen oldum
Kalp kırıyorsun Zeynep. O hayvanların canı yok mu nasıl kıyıyorsunuz yemeye ayıp değil mi heet yemeyen bizden değildir
(Okulda bende vejetaryanım ama sadece okulda)
Gidip fındıklı çikolata yiyeyim![]()