Allah seni alır gibi yapsın da almasın iyi mi?Forum oyunları bölümü![]()
Ben de akıma uyayım. Uyumadan bir kaçına yazıp çıkayımForum oyunları bölümü![]()
Totem mi galatasaray yensin diye ligde yensin diye Taşacak Bu deniz ve kızllcık şerbeti yüzünden ne yapacağımı şaşırdım sürekli düşman eklemek zorunda kalıyorum ben totem işlerini bıraktım Fenerbahçenin şampiyonluğu domuz etine benzetilmesi Bein sportsun @Bully@Damien Duff 'ın senaryoları![]()
Boşver totem işlerini aynenTotem mi galatasaray yensin diye ligde yensin diye Taşacak Bu deniz ve kızllcık şerbeti yüzünden ne yapacağımı şaşırdım sürekli düşman eklemek zorunda kalıyorum ben totem işlerini bıraktım Fenerbahçenin şampiyonluğu domuz etine benzetilmesi Bein sportsun @Bully
@Yakamoz-Asi 'nin "İsviçreli kötü moderatör" lakabı![]()
@12.Adam 'ın forum üyelerini sorguya çekmesi![]()
@xemrexxx 'in yaptığı etiketler![]()
@Damien Duff 'ın senaryoları![]()
artık patlama yok sürekli düşman ekliyorum evet güzel benzetme olmuşBoşver totem işlerini aynen
Balonlar patlar, senin senaryolarında da hep patlama oluyor. Güzel benzetme olmuş mu
Doğru, bu da balon olabilirKaan'in millete gönderme yapmasi![]()
![]()
![]()
Doğru, bu da balon olabilirBugün üyelere sataşasım var
![]()
Doğru söze ne denirOfiste millete satasamayinca enerjimizi burada atiyoruz, bu böyle![]()
Kıvırma diyince de sen.Boşver totem işlerini aynen
Balonlar patlar, senin senaryolarında da hep patlama oluyor. Güzel benzetme olmuş mu