Yalan Dünya 3.Bölüm Yorumları | 27 Ocak 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Cuma aksami 3.bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek olan Yalan Dünya'nin yeni bölüm yorumlari bu konudan yapilabilir.

Dizinin fragmani:

[/B]
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Özete son 20 dakika, geçen haftalar kadar uzun bir bölüm olursa 20:15 gibi yeni bölüm başlar. Şu oyun modundan çıkın da keyifle bir dizi izleyin,neyse Allah'a şükür 20:00'de bitiyormuş snake.

Özete az kaldi, herkese simdiden iyi seyirler dilerim.. Bol kahkalar atarsiniz umarim..

Güzel bir bölüm oldu. Süreyi 2 saatin altına indirdiler bu bölüm, güzel oldu :)

Birçok sahne güldürdü. Selahattin çok iyiydi. Bora'nın doktorluk olayı iyiydi. Açılay ile Sarp Apak'ın (dizideki adını unuttum) kitap olayı iyiydi :)

Güzel bir bölüm oldu. Süreyi 2 saatin altına indirdiler bu bölüm, güzel oldu :)

Birçok sahne güldürdü. Selahattin çok iyiydi. Bora'nın doktorluk olayı iyiydi. Açılay ile Sarp Apak'ın (dizideki adını unuttum) kitap olayı iyiydi :)
Açılay ve Emir.Selahattin ve Orçunun pavyon olayı iyiydi.Bora ile Rızanın polise yakalanması da çok güzel bir sahneydi :D.

Bu dizi süper :D.Kısa vadede Avrupa Yakasından daha da iyi olacaktır bence.

Birkaç kismi dikkatli izledim ve güldüm.. Basarili olmus bu bölümde, tebrikler Yalan Dünya ekibi..

İlk iki bölümden daha güzel ve hareketliydi, çok beğendim. Bakalım 4. bölüm de onun gibi olacak mı? :) @RevaN