@Emre Ozansoy ile @serhatt istasyonu aramaya gitmiş42. Bölüm 2. Fragmanı
Oyuncu Engin Öztürk'ün, akaryakıt istasyonunda çalışan hayranı ile çektirdiği fotoğraf gündem oldu. pic.twitter.com/Vfv3Lj3wN3
— Haber (@Haber) January 13, 2025
Yuhhhh böyle pompacı mı olur? 😱 O istasyonun sahibinin oğlu falandır be.@Emre Ozansoy ile @serhatt istasyonu aramaya gitmiş
Oyuncu Engin Öztürk'ün, akaryakıt istasyonunda çalışan hayranı ile çektirdiği fotoğraf gündem oldu. pic.twitter.com/Vfv3Lj3wN3
yorumlarda tüm tiktaklar adres istemişYuhhhh böyle pompacı mı olur? 😱 O istasyonun sahibinin oğlu falandır be.![]()
Neyse ki ben hepsinden önce bulup yola koyuldum.yorumlarda tüm tiktaklar adres istemiş![]()
gece gece nereye yolculuk edicen de yakıt almaya gidiyonNeyse ki ben hepsinden önce bulup yola koyuldum.![]()
Oğlanın kollarına.gece gece nereye yolculuk edicen de yakıt almaya gidiyon![]()
@Emre Ozansoy ile bir gidin destek olunMy man.![]()
Kıvanç baba olacağını duyduktan sonra şok olup Bora’ya napıcaz şimdi diyor sanki Bora hamile sjjsjsjdjdjjdje #SandıkKokusu pic.twitter.com/OetA0OX6CW
— kader (@kekazadeniz) January 15, 2025
Bu pompacı için araba alınır.@Emre Ozansoy ile @serhatt istasyonu aramaya gitmiş
kaç model alınırBu pompacı için araba alınır.![]()
Kaç model bilmem de benzini en hızlı biten.kaç model alınır![]()
Birlikte gelsinler ben anlatırım neler yapabileceğimizi. .ss@Emre Ozansoy ile bir gidin destek olun
Kıvanç baba olacağını duyduktan sonra şok olup Bora’ya napıcaz şimdi diyor sanki Bora hamile sjjsjsjdjdjjdje #SandıkKokusu pic.twitter.com/OetA0OX6CW
— kader (@kekazadeniz) January 15, 2025
Birlikte gelsinler ben anlatırım neler yapabileceğimizi. .ss
aaa hepsinin içine serhat kaçmış bu espriye güldüklerine göreKaç model bilmem de benzini en hızlı biten.![]()
engin kendisine SARI SELİM şakası yapılacağını bildiği için TÜM sarı selim şakalarını ilk kendisi yaptı pic.twitter.com/9ceP3tZSof
— sılaço (@aglayanbaliks) January 17, 2025
Gayet de komik, çatla.aaa hepsinin içine serhat kaçmış bu espriye güldüklerine göre
engin kendisine SARI SELİM şakası yapılacağını bildiği için TÜM sarı selim şakalarını ilk kendisi yaptı pic.twitter.com/9ceP3tZSof
— sılaço (@aglayanbaliks) January 17, 2025
aklı halvette kalmışGayet de komik, çatla.![]()
enginin halvet sorsuna patladım nurbanuyu anlamak pic.twitter.com/MpI9S9gySR
— glamour (@lanabluess) January 17, 2025