2024 En Favori KuruYemişde YarıFinal Zamanı (Kaju & Antep Fıstığı & Fındık)

En Favori KuruYemiş Hangisi Olsun? Yarı Final Zamanı (2 Oy Hakkınız Var)

• Kaju

• Antep (Şam) Fıstığı

• Fındık

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kaju biraz yedikten sonra bayar yiyemezsin. Zaten özünde bira çerezi. Fıstık istediğin yiyebilirsin. :A
bana kalsa varya bunların hiçbiri şampiyon olmaz yılların emektarı çekirdek (ay çekirdeği ) dururken bunların esamesi okunmaz:D kırk yılda bir soframıza koyduğumuz dandik şeyler diğerleri ? oysa çekirdek öyle mi bilgisayar masasında var ders çalışırken var , bir dalarsın çekirdeğe önünde mısır piramidi gibi tümsek oluşturursun:D bir ara ağzında dilini hissetmiyorsun zannedersin tuz uyuşturmuştur, işte çekirdek budur bir hikayesi vardır anlamlıdır değerlidir ,gerisi boş :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Yarı Finalde bulunan 3 üründen ikisi, yaşadığımız ülkenin ekonomik durumunu düşünürsek, kalbur üstü KuruYemişlerden.
Ama görünen o ki aslında herkesin evinde kenarda duran ayçekirdeği, kabak çekirdeği, tuzlu Fıstık üzülmüşdür 😊😊😊

Forumda en Favori çikolata etkinliğinin kazananı aklıma geldi, sanırım o yolda gidiyoruz.

@RüzgarGülü @Zeyno @Royal_Highness @Emre Ozansoy @Bully @bazinga @Yakamoz-Asi @EmreCan @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @emreemreu @MasacRE @xemrexxx

Bir Giresunlu olarak fındık favori tabii ki, diğeri de Antep fıstığı dedim. :)

Fındık favorim.
Çok kuru yemiş tüketmiyorum ama fındık küçüklüğümden beri vazgeçilmezim. Çikolata seçimlerim bile fındıklı olanlarından oluyor. Hemde böyle iri iri :A
Mahalledeki ağaçlarda bir ara keşfedip topluyorduk. Bayadır denk gelmiyor :A Noel nedeni ile kabuklu olanında indirim vardı aldım baya ama kırmaya üşeniyorum :A

Diğer seçimim Antep fıstığı oldu. Burda ona benzer daha iri olanından var. İndirime girince alıyoruz bol bol ama çok tüketmiyorum.

Diğer tükettiklerim erken elendiler.

Kajuyu sevemedim bir türlü.

Fındık favorim.
Çok kuru yemiş tüketmiyorum ama fındık küçüklüğümden beri vazgeçilmezim. Çikolata seçimlerim bile fındıklı olanlarından oluyor. Hemde böyle iri iri :A
Mahalledeki ağaçlarda bir ara keşfedip topluyorduk. Bayadır denk gelmiyor :A Noel nedeni ile kabuklu olanında indirim vardı aldım baya ama kırmaya üşeniyorum :A

Diğer seçimim Antep fıstığı oldu. Burda ona benzer daha iri olanından var. İndirime girince alıyoruz bol bol ama çok tüketmiyorum.

Diğer tükettiklerim erken elendiler.

Kajuyu sevemedim bir türlü.
sen sevmeyebilirsin oysa biz bahçemizde hep kaju yetiştiririz:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarı Finalde bulunan 3 üründen ikisi, yaşadığımız ülkenin ekonomik durumunu düşünürsek, kalbur üstü KuruYemişlerden.
Ama görünen o ki aslında herkesin evinde kenarda duran ayçekirdeği, kabak çekirdeği, tuzlu Fıstık üzülmüşdür 😊😊😊

Forumda en Favori çikolata etkinliğinin kazananı aklıma geldi, sanırım o yolda gidiyoruz.

@RüzgarGülü @Zeyno @Royal_Highness @Emre Ozansoy @Bully @bazinga @Yakamoz-Asi @EmreCan @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @emreemreu @MasacRE @xemrexxx
her zaman aldığımızı yiyoruz zaten
anketlerdeki ancak indirim olunca nadir eve girebiliyor biliyon mu:F

Kaju​

Antep Fıstığı​

• Beğendim
Reactions: tekin
her zaman aldığımızı yiyoruz zaten
anketlerdeki ancak indirim olunca nadir eve girebiliyor biliyon mu:F

Kaju​

Antep Fıstığı​

burdaki üçünü aynı kaseye koy tüm forumu davet et herkes kaseden istediğini alsın sonuç şimdiden ortada
önce kaju biter
sonra fındık biter
en sona şam fıstığı kalır :D