onu tuzluya çevirmek kolay ! kajuyu dilinle ıslatıp tuz kasesine banıp ağzına atarsan al sana tuzlu çerezşekerli çerez olmaz.
onu tuzluya çevirmek kolay ! kajuyu dilinle ıslatıp tuz kasesine banıp ağzına atarsan al sana tuzlu çerezşekerli çerez olmaz.
Kaju biraz yedikten sonra bayar yiyemezsin. Zaten özünde bira çerezi. Fıstık istediğin yiyebilirsin.onu tuzluya çevirmek kolay ! kajuyu dilinle ıslatıp tuz kasesine banıp ağzına atarsan al sana tuzlu çerez
bana kalsa varya bunların hiçbiri şampiyon olmaz yılların emektarı çekirdek (ay çekirdeği ) dururken bunların esamesi okunmaz kırk yılda bir soframıza koyduğumuz dandik şeyler diğerleri ? oysa çekirdek öyle mi bilgisayar masasında var ders çalışırken var , bir dalarsın çekirdeğe önünde mısır piramidi gibi tümsek oluşturursun bir ara ağzında dilini hissetmiyorsun zannedersin tuz uyuşturmuştur, işte çekirdek budur bir hikayesi vardır anlamlıdır değerlidir ,gerisi boşKaju biraz yedikten sonra bayar yiyemezsin. Zaten özünde bira çerezi. Fıstık istediğin yiyebilirsin.
sen sevmeyebilirsin oysa biz bahçemizde hep kaju yetiştiririzFındık favorim.
Çok kuru yemiş tüketmiyorum ama fındık küçüklüğümden beri vazgeçilmezim. Çikolata seçimlerim bile fındıklı olanlarından oluyor. Hemde böyle iri iri
Mahalledeki ağaçlarda bir ara keşfedip topluyorduk. Bayadır denk gelmiyor Noel nedeni ile kabuklu olanında indirim vardı aldım baya ama kırmaya üşeniyorum
Diğer seçimim Antep fıstığı oldu. Burda ona benzer daha iri olanından var. İndirime girince alıyoruz bol bol ama çok tüketmiyorum.
Diğer tükettiklerim erken elendiler.
Kajuyu sevemedim bir türlü.
her zaman aldığımızı yiyoruz zatenYarı Finalde bulunan 3 üründen ikisi, yaşadığımız ülkenin ekonomik durumunu düşünürsek, kalbur üstü KuruYemişlerden.
Ama görünen o ki aslında herkesin evinde kenarda duran ayçekirdeği, kabak çekirdeği, tuzlu Fıstık üzülmüşdür 😊😊😊
Forumda en Favori çikolata etkinliğinin kazananı aklıma geldi, sanırım o yolda gidiyoruz.
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal_Highness @Emre Ozansoy @Bully @bazinga @Yakamoz-Asi @EmreCan @Dante @HollyDemon666 @mrt-06 @emreemreu @MasacRE @xemrexxx
burdaki üçünü aynı kaseye koy tüm forumu davet et herkes kaseden istediğini alsın sonuç şimdiden ortadaher zaman aldığımızı yiyoruz zaten
anketlerdeki ancak indirim olunca nadir eve girebiliyor biliyon mu
Kaju
Antep Fıstığı
Katılım olması sevindirici 😊Çok çekişmeli bir anket oluyor @The_Erinch