FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

E yani. Zaten az ve öz konu açacağım. Bırakalımda damgasını vursun :A
Ben artık reaksiyon olarakta geri çektim kendimi. Bak misal bu konu 6’da kalmış. Hiç diyor muyum reaksiyon atın :A @Yakamoz-Asi

1 ay olacak nerdeyse bırakalı :A
1 ay mı 😅 Şunu biraz daha indir 😁
Siz @Bully ile ne kadar uğraṣsanız da bende reaksiyon delisi olarak kalacaksınız :A
Benimde hafızamda öyle kalacaklar 😅

Ben etrafımda düşman bırakmadım artık :A darısı başına (gizli düşmanları saymıyorum ) :A

E insaf yani. 1 haftadan bahsetmiyoruz 1 aydan bahsediyoruz. Daha ne olsun :A
1 ay uzun bir süre tabii, bakalım kalıcı yapabilecek misin :A

29 Aralık akşamı sonuçlar açıklanmış. 30'u göreve başlama olsa Aralık ayında 2 gün yapar. Bugün 11 Ocak yani 13. günün içinde @Dosi ama bize 1 ay diye yutturmaya çalışıyor. 😅😅 Zaman onda nasıl akıyor bilemeyiz. Yada onun için o kadar uzun bir süre ki ona 1 ay gibi geliyor 😂😂😂

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1 ay mı 😅 Şunu biraz daha indir 😁

Benimde hafızamda öyle kalacaklar 😅
Doğru 1 ay olmadı ama bir kaç hafta terimi doğru :A ama bazılarına 1 aydır söylememiş olma durumum var :A
Evet görevimi aldığımdan beri duruldum :A
29 Aralık akşamı sonuçlar açıklanmış. 30'u göreve başlama olsa Aralık ayında 2 gün yapar. Bugün 11 Ocak yani 13. günün içinde @Dosi ama bize 1 ay diye yutturmaya çalışıyor. 😅😅 Zaman onda nasıl akıyor bilemeyiz. Yada onun için o kadar uzun bir süre ki ona 1 ay gibi geliyor 😂😂😂
ay değişti sonuçta. Hatta en son 2024 senesi desem o da doğru :A
Ben de diyorum niye üst üste reaksiyon geldi :A @Yakamoz-Asi
Bak ben teknik olarak dilenmedim :A

Doğru 1 ay olmadı ama bir kaç hafta terimi doğru :A ama bazılarına 1 aydır söylememiş olma durumum var :A

Teknik falan anlamam ben sonuç olarak faydalandın mı? :A @Bully @12.Adam @Hobbit

@Dosi çim istediğim zaman bende çok güzel geçmiş mesajları ve konuları kurcalayıp golü ağlara bırakıyorum. 😂 Mat ettim seni kıvırma şimdi. 😅
Belkide öyle yapman için fırsat vermişizdir bilerek :A
Teknik falan anlamam ben sonuç olarak faydalandın mı? :A @Bully @12.Adam @Hobbit
Yok daha neler.
Faydalanma elbet olacak. Son zamanlarda misal açtığım etkinliklerde almış olduğum 11-18 arası reaksiyonlar organik doğal reaksiyonlar :Z
------

Serhat sayesinde faydalanmış oldu ama dilenmedi tabii :A
İşte objektiflik abidesi :love1:

Aaa ben yazmadan atmıştır onlar. :A

• Harika
Reactions: Dosi