Royal_Highness
Favori Üye
kıyafetiyle (!) özgür bir şekilde yarışır katılsın bence
Linç ederler burada kadını 😵😵kıyafetiyle (!) özgür bir şekilde yarışır katılsın bence![]()
bişi olmaz son dizisindeki, kıyafetleri @MasacRE @S.G.A.T. @DarkLegenD @Bully @12.Adam beğenmiş hadisenin, onlar savunur yineLinç ederler burada kadını 😵😵
Taktın kıyafet mevzusunabeşi olmaz son dizisindeki, kıyafetleri @MasacRE @S.G.A.T. @DarkLegenD @Bully @12.Adam beğenmiş hadisenin, onlar savunur yine![]()
Ben desteklerim kendisini her konuda çok beğeniyorum
Son dizisinde 10 numara 5 yıldız kıyafetlere sahip Hadise hanımbişi olmaz son dizisindeki, kıyafetleri @MasacRE @S.G.A.T. @DarkLegenD @Bully @12.Adam beğenmiş hadisenin, onlar savunur yine![]()
BilmiyordumBende fanıyım.![]()
Evde pinekliyorsun değil mi?Bilmiyordum
Kerem, MusicSurvivor'da şampiyon oldu Sertabla en büyük fanı o yüzdenSen de ikinci en büyük fanı olabilirsin
![]()
Konumuz bu değil ama evetEvde pinekliyorsun değil mi?![]()
Konusunu açsana be billyKonumuz bu değil ama evet
Sivas - GS maçını izleyeceğim.
Ben GS'ye uğursuz geldiğim için açmıyorumKonusunu açsana be billy![]()
Ben Favori Üye olsaydım anında açardım, çünkü GS'liyimKonusunu açsana be billy![]()
Eben güzel mi?Ben GS'ye uğursuz geldiğim için açmıyorum
Sen aç konuyu?![]()
İyileşiyorum ile beraber en çok sevdiğim cover oldu. Gökhan Türkmen yeri geldiğinde tiz bir sese sahip. Açık Adres'e bu kadar yakışacağını düşünemezdim şahsen...
@Bully özür dilerim. Bir akıllı sen misin ? Şeyinde demek istemiştim. 🙁 Gene baltayı taşa vurdum.Eben güzel mi?![]()