26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Öncelikle Kurtlar Vadisi Snde 20 Twit Fatma Gülde 5 dakikada 4 Twitt atildi googleden justin tv girdim bitane fatma gül 38 tane vadi vardi Vadi Türkiye Genelinde Fatma Gülü Ezer Bu Hafta Total Ve A/b Grubunda Birinci Olacaktir Zinhar Fatma gül de artık naparsa yapsin kvp geçemez eski günlerine döndü laz ziyayi özledim hüzünlüydü :(

Sosya Medya Kvp Onde İnsallah Birinci olacaktir

Kurtlar 1. Olur, fatmagul berbat bir bolumdu, onumuzdeki haftalarda reytingleri dahada dusecek. Vadi 16-17 reytingleri ilerleyen haftalarda gorecek diye dusunuyorum...

Kurtlar 1. Olur, fatmagul berbat bir bolumdu, onumuzdeki haftalarda reytingleri dahada dusecek. Vadi 16-17 reytingleri ilerleyen haftalarda gorecek diye dusunuyorum...

ınsallah kardesım vadı persembe oldugu surece kumanda tnt hep açık olacak tnt ortalamasına gore vadı mukemmel gercekten

perşembenin rekortmen dizisi fatmagülün suçu ne... her zamanki gibi birinci olacaktır.

MUCK ve FGSN ve Alemin Kralii izledimm

Son düzenleme:
perşembenin rekortmen dizisi fatmagülün suçu ne... her zamanki gibi birinci olacaktır.

her zamanki gibi 1.olacakmış görecez :D bu arada hangi rekoru kırdığını öğrenebilirmiyim rekortmen demişsin de :D
hee yarın burda ol bakalım sonuçlardan sonra ne yazacaksın :D

Ankette FGSN ve Muck un aldigi oy sayisi neredeyse ankete katilanlarinki Kadar var bu iste bir is

her zamanki gibi 1.olacakmış görecez :D bu arada hangi rekoru kırdığını öğrenebilirmiyim rekortmen demişsin de :D

Kurtlar Vadisi Pusu kirk yilda bir 1. Oldu diye havalar ucma bos bosuna xD eski günleri bitti KVP nin ! Pazartesi: Arka Sokaklar Sali: Öyle bir Gecer Zaman ki Carsamba: Muhtesem Yüzyil Persembe: FATMA GÜLÜN SUÇU NE? Cuma: Adini Feriha Koydum Cumartesi:Yetenek sizsiniz !! Her günün kendine ayit Fenomeni var , Her dizinin kendine ayit bir Tahti var ama KVP nin yok malesef 😉 xD

insaf et takas kardeşim iki yıldır FSN devamlı birinci durumda, inkar edemezsin. beren gibi zarif bir kız, aşk-ı memnu ile ezmeye başladığı cengaverimiz polatı fatmagüllede eziyor her hafta, 4 yıldır polat birincilik göremedi, anca arada bir vurulup vurulup birinciliğe çıkmaya çalışıyor.. şunu asla unutmayalım istisnalar kaideyi bozmaz. 48 hafta ezilen kvp bir iki haftayla durumu kurtaramaz.

Kurtlar Vadisi Pusu kirk yilda bir 1. Oldu diye havalar ucma bos bosuna xD eski günleri bitti KVP nin ! Pazartesi: Arka Sokaklar Sali: Öyle bir Gecer Zaman ki Carsamba: Muhtesem Yüzyil Persembe: FATMA GÜLÜN SUÇU NE? Cuma: Adini Feriha Koydum Cumartesi:Yetenek sizsiniz !! Her günün kendine ayit Fenomeni var , Her dizinin kendine ayit bir Tahti var ama KVP nin yok malesef 😉 xD

eger KVP yarinda birinci olursa yine böyle konusabilecekmisin acaba?

Bu Arada 2 senelik diziyi 10 yillik bir diziyle kiyasladigini unutmadi haa sunuda unutmaki ayni sartlarda olsa vadi yine ezer