Pazar ne dinlenmesi? Asıl en geç Pazar akşamı açıklanmalı. Pazartesi iş başı yaparAdminim öyle seyler yapmaz sizleri merakta birakmaz @bazinga cumartesi aksama kadar oylar kullanilir, pazar dinlenme derken pazartesi en gec yayinlar bence
Pazar ne dinlenmesi? Asıl en geç Pazar akşamı açıklanmalı. Pazartesi iş başı yaparAdminim öyle seyler yapmaz sizleri merakta birakmaz @bazinga cumartesi aksama kadar oylar kullanilir, pazar dinlenme derken pazartesi en gec yayinlar bence
Pazar ne dinlenmesi? Asıl en geç Pazar akşamı açıklanmalı. Pazartesi iş başı yapar
Parantez reis çok tehlikeli….Mutlaka yapar hic merak etme sen (etti ve Yakamoz yanildi )
Parantez reis çok tehlikeli….
Aslında pek merak ettiğim söylenemez, sadece tek 1 kategorideki değerlendirmeyi merak ediyorum.
En geç Pazar akşamı açıklayacaktır inşallah adminAdmin çok umut vadetmiyor. Kim bilir sonuçlar ne zaman açıklanır. Pek aktif olmuyor. Etiket olayı gibi olacaksa daha beklemede kalırız @Yakamoz-Asi @Bully
ilk gün oyumu kullanmıştım hemde gitmesi gerekenleri gelmesi gerekenleriSen oyunu kullandin mi bari bu kadar ceneden sonra? bak yarin son gün ona göre.
ilk gün oyumu kullanmıştım hemde gitmesi gerekenleri gelmesi gerekenleri
hatta asla gelmemesi gerekenleri tek tek bazingaya bildirdim, elimden geleni ardıma koymadım yani için rahat olsun
Onun oyu sayesinde yönetimde yeni bir sayfa açılacakHelal olsun iste örnek üye @Dosi en azindan bu konuda
kendi kendime şaştım kaldımVay be sen neler yaptin öyle @tekin
yeni bir sayfa derken yoksa yoksa admin mi olacağım dosi ?Onun oyu sayesinde yönetimde yeni bir sayfa açılacak
kendi kendime şaştım kaldım
------
yeni bir sayfa derken yoksa yoksa admin mi olacağım dosi ?
@Dosi den favoriliği kapmam mümkün değil kız yolumuza haramiler gibi pusu kurmuş ,o açıdan bazı rütbeleri pas geçerek yükselmem lazım yoksa adminlik rüyalarda kalırSen önce bir Favori Üye ol yahu
umarım yönetimde yer alırsın ..bakalım sonuç ne olacak
forumda sadece takılma bendeki rekabet derdim yok aktif üye olarak kalabilirim@Dosi den favoriliği kapmam mümkün değil kız yolumuza haramiler gibi pusu kurmuş ,o açıdan bazı rütbeleri pas geçerek yükselmem lazım yoksa adminlik rüyalarda kalır
------
umarım yönetimde yer alırsın ..
teşekürler ama benim şansdan çok darbe yapmaya ihtiyacım var demokratik yollardan @Dosi engelini aşmam mümkün değilforumda sadece takılma bendeki rekabet derdim yok aktif üye olarak kalabilirim
bunda oy kullanmadım ben
sana iyi şanslar kardeşlik her konuda
forum halkı kazanırsan oyları alırsın kardeşlikteşekürler ama benim şansdan çok darbe yapmaya ihtiyacım var demokratik yollardan @Dosi engelini aşmam mümkün değil
halk kim biri @Bully biri @Yakamoz-Asi biride @12.Adam bunlarmı beni kurtaracak ben bunları görünce tüm tehlikelere rağmen @Dosi ye sığınıyorum , böyle halk düşman başınaforum halkı kazanırsan oyları alırsın kardeşlik
@Dosi olmasa kelleni almıştık çoktan Şanslısın ki öyle bir arkadaşın varhalk kim biri @Bully biri @Yakamoz-Asi biride @12.Adam bunlarmı beni kurtaracak ben bunları görünce tüm tehlikelere rağmen @Dosi ye sığınıyorum , böyle halk düşman başına
@Bully soralım bakalım sen kurtarır mısın?halk kim biri @Bully biri @Yakamoz-Asi biride @12.Adam bunlarmı beni kurtaracak ben bunları görünce tüm tehlikelere rağmen @Dosi ye sığınıyorum , böyle halk düşman başına
Hayır tabii ki@Bully soralım bakalım sen kurtarır mısın?