25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
tamam paşa haklısın. hatalıyım bundan sonra daha çok dikkatli olucam. ama kabul et sen de muhteşem yüzyılcılardansın...

aga sen şimdi beni muhteşem yüzyıl fanı zannedersin bende kuzey güneyi izliyorum :D ama hastası falan değilim öyle izliyorum işte :D muhteşem yüzyıla 5 dk bakim dedim bi ara o neydi öyle ya içimden dedim bu diziyi nasıl izliyolar resmen 5 dk boyunca aynı kareyi gösterdiler :D ama izleyenlere saygım sonsuz :D

lafa bak sana bişey söyliyim mi geçen hafta kvp 13 reyting lerde bisey aldı . bu hafta yetenek sizsiniz 8 + kuzey güney 5 + sakarya bilmem ne de 4 mü ne aldı hoplasan 16 falan oluyo kvp de 13 aralarında 3 reyting falan oynuyo ve kvp büyük bi kitle tarftarı var... ve fatmagülün o durağan senaryosu olduğu halde gçen hafta hariç hep geçiyodu düşün , mühteşem yüzyıl her bölüm izlenmek için şaçmalama kompleksi kurmuş ancak 12 alıyo , ama geçen sezon öbgzk de olaylar çok GERÇEKÇİydi ve her bölümde de baya olaylar alıyodu ama reytingi 26 -25 di aradaki farkı sen düşün artık.
KVP Carsambaya gelse Muhtesem Yüzyili gecemez 😉 KVP nin kitlesi sadece Erkeklerdn olusuyor , ama MuhteseM YüzyiL in kitlesi hem kadin hem erkekden 😉 Polat dublaj bir sesle oyunculuk yapiyor cok komik xD KVP AB de suan 15 reyting bile alamiyor ! Polat dokuz canliymis vallaha xD hangi gezegenden gelmis acaba , bir türlü ölmedi ! Dizinin resmen boku çikdi :)))

KVP Carsambaya gelse Muhtesem Yüzyili gecemez 😉 KVP nin kitlesi sadece Erkeklerdn olusuyor , ama MuhteseM YüzyiL in kitlesi hem kadin hem erkekden 😉 Polat dublaj bir sesle oyunculuk yapiyor cok komik xD KVP AB de suan 15 reyting bile alamiyor ! Polat dokuz canliymis vallaha xD hangi gezegenden gelmis acaba , bir türlü ölmedi ! Dizinin resmen boku çikdi :)))

evet ya polat vurulmasi sıktı ama şamir olayi süper gidiyor

benim favori dizilerimden biri muhteşem yüzyıl dün yine güzel bir bölümdü, fakat diziye son katılan karakter AYBİGE(EZGİ EYÜBOĞLU) FİLME YAKIŞMAMIŞ.... SANKİ BU ZAMANDAN O ZAMANA IŞINLANMIŞ GİBİ, FİLMDEKİ BAYAN KARAKTERLERİN ASALETİNİ BOZUYOR BAYAĞILAŞTIRIYOR. o karakterden anca hip hop cu kız olur yada amerika kovboy filmlerine gider...

tmm anlıyorum :D artık sen ve senin gibilere cevabım budur :D