25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

arkadaş saçmalama kelimesi ban yedirtecek kadar ağır bişey değil ne var bunda ayrıca sen küfür falan etmiştin heralde ondan ban yemişsindir

bilmiyorum ama sitenin kurucusu mu kim ilgileniyorsa ONA sormak lazım. peki sitenin kurucusu kim ve admin ne demek ? OZAN için öyle yazıyor..

arkadaş ne alaka burada 100-200 en fazla 300 kişi oy kullanıyor 300 kişiye göremi hareket edecez :D

ya takas gözünü sevim ne alaka. zaten sbt de 1000(bin) kişiye göre oylama yapıyor. ayrıca FF oylamasında biri 15 diğeri sadece 5 yani uçurum gibi bir fark var.
ve ben kesinlikle (ve türkiyenin büyük çoğunluğu) sbt ye de inanmıyorum. ya çünkü hem abg hem de sbt kuzey güneyi hak ettiği yerde göstermediler bizce.(bizce diyorum çünkü Ş.Urfa'da ve doğu illerinde benim gözlemlediğim ve çevreden yetkili kişilerden edindiğim tespitleregöre çok ezici oranda KUZEY GÜNEY izleniyor. özellikle de Urfa'da).. eee ben yalan mı söylüyorum.

ayrıca sbt güneydoğu ve doğuyu ölçümlere dahil etmiyormuş diye duydum sizce bu sbt nin ne kadar yanıltıcı, sahte ve yanlış ölçümler yaptığına ikna olmak için yetmiyor mu.? sie bu yetmiyorsa daha diyecek lafım yok ve kendinizi kandırın bu yalan sbt oylamasına inanarak.

Son düzenleme:
bilmiyorum ama sitenin kurucusu mu kim ilgileniyorsa ONA sormak lazım. peki sitenin kurucusu kim ve admin ne demek ? OZAN için öyle yazıyor..
ya ben de öyle diyom zaten sbt ye de güvenmiyoz dedim zaten.
hem ayrıca be bir mesajım da saçmalamak kelimesini kullanmıştım ve kişiye hakaretten uzklaştırma cezası almıştım. sen nasıl bana bu kelimeyi kullandığın halde ceza almıyorsun. bu sitede bi ayrımcılık mı var yoksa bilmediğimiz. hem ayrıca bu sitenin kurucusu kim? OZAN mı? ve de ADMİN ne oluyor. bana açıklarmısın lütfen.?

ya arkadaşım sen benim sorularımı niye cevaplamıyorsun? merak içinde bekliyom. saçmalama kelimesi sana niye ceza verdirmedi? bir ayrımcılık mı var.ben bu siteyi seviyorum fakat böyle haksızlık olamaz. hem site kurucusu ozan mı ve admin ne oluyor? lütfen cevap yazarsan sevinirim. ihtiyacım var bunları bilmeye sitenin bie fanı olarak.

Saçmalama lafı ban kelimesi değil ama ozan kafası estiğinde banı veriyor öyle arada oluyor :D

Kuzey Güney (Kanal D)

94 39.17%
Muhteşem Yüzyıl (Star)

82 34.17%

[/B][/SIZE][/COLOR]

@Duygusal x kişi Bak bakalım fark çok mu?Bugünün anketi bu .Ben oy atmamışım istesem şimdi bu Muhteşem Yüzyılı bir anda 200 yapabilirim :D

Kuzey Güney (Kanal D)

94 39.33%
Muhteşem Yüzyıl (Star)

81 33.89%

@Duygusal x kişi Bak bakalım fark çok mu?Bugünün anketi bu .Ben oy atmamışım istesem şimdi bu Muhteşem Yüzyılı bir anda 200 yapabilirim :D

anladın mı şimdi duygusal x kişi :D

@duygusal x kişi tamamı büyük harflerle yazmak yasak. Herkes gibi normal boyutlarda yazarsan da okuyabiliriz yazdıklarını hatta çok daha rahat okuyabiliriz. Bu konuda dikkatli olmalısın aksi takdirde ceza alabilirsin.

"Saçmalamak" kelimesi yüzünden banlandım demişsin ama alakası yok. Sen, Muhteşem Yüzyıl izleyen herkese "salak" ve "gerizekalı" dediğin için banlandın. Hatta o mesajında banlanmaya neden olabilecek birçok hakaret daha vardı. Düşüncelerini kimseye hakaret etmeden düzgün bir üslupla söylemen gerekli.

ben kesinlikle (ve türkiyenin büyük çoğunluğu) sbt ye de inanmıyorum. ya çünkü hem abg hem de sbt kuzey güneyi hak ettiği yerde göstermediler bizce.(bizce diyorum çünkü Ş.Urfa'da ve doğu illerinde benim gözlemlediğim ve çevreden yetkili kişilerden edindiğim tespitleregöre çok ezici oranda KUZEY GÜNEY izleniyor. özellikle de Urfa'da).. eee ben yalan mı söylüyorum.

ayrıca sbt güneydoğu ve doğuyu ölçümlere dahil etmiyormuş diye duydum sizce bu sbt nin ne kadar yanıltıcı, sahte ve yanlış ölçümler yaptığına ikna olmak için yetmiyor mu.? size bu yetmiyorsa daha diyecek lafım yok ve kendinizi kandırın bu yalan sbt oylamasına inanarak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
1.arkadaş yazı boyutunu düzelt
2.sbt güvenilir
sana katıldığım tek nokta bencede doğuya ve güneydoğuya reyting cihazı koymuyolardır koysalarda eminim çok azdır :D

@duygusal x kişi tamamı büyük harflerle yazmak yasak. Herkes gibi normal boyutlarda yazarsan da okuyabiliriz yazdıklarını hatta çok daha rahat okuyabiliriz. Bu konuda dikkatli olmalısın aksi takdirde ceza alabilirsin.

"Saçmalamak" kelimesi yüzünden banlandım demişsin ama alakası yok. Sen, Muhteşem Yüzyıl izleyen herkese "salak" ve "gerizekalı" dediğin için banlandın. Hatta o mesajında banlanmaya neden olabilecek birçok hakaret daha vardı. Düşüncelerini kimseye hakaret etmeden düzgün bir üslupla söylemen gerekli.

tamam paşa haklısın. hatalıyım bundan sonra daha çok dikkatli olucam. ama kabul et sen de muhteşem yüzyılcılardansın...

Kuzey Güney (Kanal D)

94 39.17%
Muhteşem Yüzyıl (Star)

82 34.17%

[/B][/SIZE][/COLOR]

yapma ya.
e ozaman bu oylamayı niye yapmışlar kardeşim. senin dediğine bakarsak bu oylamanın hiç bir anlamı yok ve bu da ben ce siteye resmi bir hakarettir.

e ozaman bu oylamayı niye yapmışlar kardeşim. senin dediğine bakarsak bu oylamanın hiç bir anlamı yok ve bu da ben ce siteye resmi bir hakarettir.

Duygusal x hem millete gerizekallı demişin hemde burada bizi kandırıyorsun :D.Siteye hakarettir evet:D.Ne alakası var hakaretle burada ben istesem diyorum anketin sonucu hit sayıların 5 dk ikiye katlarım böyle hileler var anket doğru sonucu göstermez