Bu insanlar cehennemde yanıyor cayır cayır şimdilerde.Emzir o Zaman yeni doğduysaneyse hep senin iftiraların bu güzel insanlara
Bu insanlar cehennemde yanıyor cayır cayır şimdilerde.Emzir o Zaman yeni doğduysaneyse hep senin iftiraların bu güzel insanlara
Öteki tarafa kamera mı koydunBu insanlar cehennemde yanıyor cayır cayır şimdilerde.Sen de sıranı bekle.
![]()
Yoo Kur'an okuyorum.Öteki tarafa kamera mı koydun![]()
Cariyesi sen olsan öyle sorunları olmazdıYoo Kur'an okuyorum.![]()
"beni en çok etkileyen karakter şehzade selim'di, ben onu anlıyorum" pic.twitter.com/5QrPo3Ps4W
— Ᏸuse💫 (@nesemizyeterr) December 24, 2024
Her şeyi olurum.Cariyesi sen olsan öyle sorunları olmazdı
"beni en çok etkileyen karakter şehzade selim'di, ben onu anlıyorum" pic.twitter.com/5QrPo3Ps4W
— Ᏸuse💫 (@nesemizyeterr) December 24, 2024
ağlaHer şeyi olurum.![]()
canım hiç öpmiyim ben sandık kokusu izliyorum pic.twitter.com/vWjPqnX3FL
— sılaço (@aglayanbaliks) December 24, 2024
ağla
canım hiç öpmiyim ben sandık kokusu izliyorum pic.twitter.com/vWjPqnX3FL
— sılaço (@aglayanbaliks) December 24, 2024
halam artık çiftlikte değil halkın arasında
Aşk-ı Memnû’nun "Arsen Hanım"ı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a kefiyeyle gitmiş, daveti alır almaz bavula koyduğum ilk eşyâydı, “Suriye, Filistin, Lübnan, Mısır, İran... Hepsi için gözümüzde yaş var” demiş.
— Ebrar Akbulut (@haticebrarr) October 6, 2024
Eşyâ, aidiyet ve insan olma bilinci böyle bir şey. Çok klas hareket. 🙌🏻 pic.twitter.com/Xl0Ffzpgno
Kendi tercihi ne yapalım.halam artık çiftlikte değil halkın arasında
Aşk-ı Memnû’nun "Arsen Hanım"ı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a kefiyeyle gitmiş, daveti alır almaz bavula koyduğum ilk eşyâydı, “Suriye, Filistin, Lübnan, Mısır, İran... Hepsi için gözümüzde yaş var” demiş.
— Ebrar Akbulut (@haticebrarr) October 6, 2024
Eşyâ, aidiyet ve insan olma bilinci böyle bir şey. Çok klas hareket. 🙌🏻 pic.twitter.com/Xl0Ffzpgno
aaa kız bak @MasacRE @Bully @DarkLegenD @12.Adam @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @tekin @S.G.A.T. @Mr.At onun totosuna aman sanatına hayran o da hürreme hayranKendi tercihi ne yapalım.![]()
I been dying to go to Poland.I am a big history geek so I been wanting to go to museums out there .Plus Hurrem my fav Sultana is from there. https://t.co/eSp1Lm9wcI
— Cardi B (@iamcardib) August 11, 2020
I couldn’t even sleep .Thinking bout Hurrem’s death .I feel so heartbroken .This is crazy 😂😂😂😂😩😩😩😩
— Cardi B (@iamcardib) July 7, 2020
My problem is why they change Hurrem character so drastically in muhtesem?Like they don’t look NOTHIN ALIKE it disappointed me but I still watch 5 episodes a day .
— Cardi B (@iamcardib) June 24, 2020
Hürremi dizide ilk Kırım sarayına satıyorlardı köle olarak.Burda da Kırım hanı önünde eğiliyor.Benim kariyerimde hayal ettiğim sıçrama pic.twitter.com/XlqU41rD2h
— Daroya (@Daroyabell) December 30, 2024
Aaaaaa tarihteki ilk sen ya da @Emre Ozansoy 😵Kendi tercihi ne yapalım.![]()
mihrimahın aşk acısının 15 saniye sürmesi.. bir idöldür bizim için pic.twitter.com/bF8vNAqsI2
— •leman (@barbaroscu) December 30, 2024
Gidenin ardından ağlayacak halimiz yok ya.Aaaaaa tarihteki ilk sen ya da @Emre Ozansoy 😵
mihrimahın aşk acısının 15 saniye sürmesi.. bir idöldür bizim için pic.twitter.com/bF8vNAqsI2
Ben üzülmem, unuturum.Aaaaaa tarihteki ilk sen ya da @Emre Ozansoy 😵
Sen daha çok firuze sin bu dizide
O sensin.Sen daha çok firuze sin bu dizide![]()