bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,405
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aynen değişiklik yok. Kestiremeyeceğimiz oylar var ama yani burada her an her şey olabilirBurası bıraktığım gibi. Oranlar 1 saat öncesi ile aynı 5-6 oy gelmesine rağmen @Bully
O değilde daha 24 saat bile olmadı. Bırak 20 oy, 25 gelmiş bile sabah erken açmanın meyvesiAynen değişiklik yok. Kestiremeyeceğimiz oylar var ama yani burada her an her şey olabilir
Demek ki napıyoruz bundan böyle sabahtan açıyoruzO değilde daha 24 saat bile olmadı. Bırak 20 oy, 25 gelmiş bile sabah erken açmanın meyvesi
O değilde daha 24 saat bile olmadı. Bırak 20 oy, 25 gelmiş bile sabah erken açmanın meyvesi
Demek ki napıyoruz bundan böyle sabahtan açıyoruz
Sabahtan şimdiye 25 oy mükemmel valla
oy süresi 2 gün ideal bundan dolayıDemek ki napıyoruz bundan böyle sabahtan açıyoruz
Sabahtan şimdiye 25 oy mükemmel valla
Geçen 2 küsür gün diye söylendin. Yok öyle.Yarın akṣama kapatın gitsin
Yarın akṣama kapatın gitsin
Biraz zamana yayılması iyidir sıkıntılı gruplar var Çarşamba geceye kadar oy gelebiliroy süresi 2 gün ideal bundan dolayı
oy süresi 2 gün ideal bundan dolayı
------
Geçen 2 küsür gün diye söylendin. Yok öyle.
Gününü bekleyin final 1 Ocak tarihinde
Bir kaç gün foruma uğramamayı özledim ama. Sürekli sürekli etkinlik yoruldumBiraz zamana yayılması iyidir sıkıntılı gruplar var Çarşamba geceye kadar oy gelebilir
2 gün ideal aynen. Etkinlik hemen biterse de canımız sıkılır foruma can ve kan geliyor
Yani ben zaten etkinliğe başladığım an taslak ayarlıyorum. Tarihler önden ayarlı oluyorNasılda ayarlamıṣ bak bak
Bu dediğini yapabileceğin günler gelir inşallah (Gelmedi )Bir kaç gün foruma uğramamayı özledim ama. Sürekli sürekli etkinlik yoruldum
Yani ben zaten etkinliğe başladığım an taslak ayarlıyorum. Tarihler önden ayarlı oluyor
Etkinlik bittiği an yapacağımBu dediğini yapabileceğin günler gelir inşallah (Gelmedi )
Demek geçen Kızılcık Şerbeti konusunda ondan böyle tuhaf konuştunEtkinlik bittiği an yapacağım
Şükür teşrif ettinDüldül de güzel şarkı ama Kül bir adım daha önde.
Ya ilk turlar boğuyor beni, karşılıklı turlar daha iyi oluyor.Şükür teşrif ettin
Diğer turlardada oyla, bizi yorma etiket ile
Böyle düşündüğünüzü tahmin ettiğim için çeyrekten önceki turu ikili elemelere çevirdim senelerdir Bende seviyorum böylesiniYa ilk turlar boğuyor beni, karşılıklı turlar daha iyi oluyor.