NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Kötünün iyisi. Şöyle bir şey var, hem Total kitleyi hem de sosyal medyadan takip eden kitleyi çekmek iyi bir fragmana bakar. İyi bir fragman da şarkı ile desteklendiğinde çıkıyor ortaya Hudutsuz Sevda'da. :(
Bizim Total bölüme göre geliyor, AB ise fragman ve sosyal medyadan. ABC1'in ztn en dengesiz dizisi Hudutsuz Sevda :A

Ama ben gelecek bölüm 7+ diyorum artık, 6+ gelir bu akşam yarın zirvedeyiz :) Son 4 bölümdür hikaye iyi yere gitti, Karadeniz operasyonu bitmeli, Oğuz, Mecnun ve Halo ise devletten atılmalı. Al sana yeni hikaye, ve 3. Sezon yolu :)

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bizim Total bölüme göre geliyor, AB ise fragman ve sosyal medyadan. ABC1'in ztn en dengesiz dizisi Hudutsuz Sevda :A

Ama ben gelecek bölüm 7+ diyorum artık, 6+ gelir bu akşam yarın zirvedeyiz :) Son 4 bölümdür hikaye iyi yere gitti, Karadeniz operasyonu bitmeli, Oğuz, Mecnun ve Halo ise devletten atılmalı. Al sana yeni hikaye, ve 3. Sezon yolu :)
Haftaya maç var mı? Yılın son bölümü olacağından bir aksiyon dolu fragman daha şart.

Mecnun bu bölüm atılma mevzusunu açtı bence de öyle olacak, gelme amaçları açığa çıkacak. Hatta soruşturma falan da yesinler. :A

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu bölümün de yarısını ben yazdım kabul ederim. Esma & Fikret güçler birliği oluyor. Davut'tan daha güçlü bir Gürcü Kemal geliyor 😅😅 Davut'ta paket oldu. :)

• Güldürdün
Reactions: Alemdar