17 Aralık 2024 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bir Gece Masalı - 16. Bölüm | ATV

• Bahar - 29. Bölüm | Show TV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 28. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Sen Ağlama İstanbul - 2. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
"Sen Ağlama İstanbul, Bahar'ı tahtından indirmeye geliyor." diyenler anlık ;

Sad Season 1 Episode 1 GIF by NBC

• Güldürdün
Reactions: AhmetBayram
Sadece TV'de ilk kez yayınlanan filmleri ankete koyuyoruz.
Tekrar yayınlanan filmleri izlemek istesem haberim olmayacak ki ? Sonuçta TV de o günün akışında var.
İzleyici hangi kanalı ve yapımı izlemek istediğini kendisi seçer.
Bu durumda bir insan aynı filmi tekrar tekrar izlemek istemez mi ? İsteyip izleyebilir :)

Tekrar yayınlanan filmleri izlemek istesem haberim olmayacak ki ? Sonuçta TV de o günün akışında var.
İzleyici hangi kanalı ve yapımı izlemek istediğini kendisi seçer.
Bu durumda bir insan aynı filmi tekrar tekrar izlemek istemez mi ? İsteyip izleyebilir :)
Bizim politikamız bu yönde. Konunun başlığı "17 Aralık 2024 Salı TV Yayın Akışları" olsa bu serzenişini haklı bulabilirdim ancak konumuzun ana içeriği yayın akışı sağlamaktan çok reyting üzerine konuşmak olduğu için gün dizilerini ve ilk kez yayınlanan filmleri ankete koymayı uygun gördük. :)

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Sen Ağlama İstanbul 3.15'e yükselmiş, az yükselmiş yani. Kaderi haftaya netleşir.

Mehmed: Fetihler Sultanı 6.24'e yükselmiş, tebrikler.

Bahar 8.28'e yükselmiş, bravo.

Bir Gece Masalı Total'de çok iyi artarak 7.04 almış, bravo.

"Sen Ağlama İstanbul, Bahar'ı tahtından indirmeye geliyor." diyenler anlık ;

Sad Season 1 Episode 1 GIF by NBC
🤣🤣🤣guldum alismislar Bahar ekibi kim saliya cumaya dizi yapsa taht indirmeye geliyorlar deniliyor cumaya cagatay geldi taht indiremedi saliyada daha dogru durust birisi gelib cikamadi

Kitlesi olan is her turlu izlenir zaten Baharinda en dusuk reytingi sezon icerisinde 6 olur sali cumadan baska denilmiyor bu laf saliya cumaya kim geliyor diyorlar taht indiriyor diger gunlere gelince ses yok 🤣🤣 demekki tahta olanlar kolay rakib deil neyse artik takilmiyoruz boyle bos laflara

Sezon yarilaniyor artik Show tv bu sezon showunu yapti acik ara farkla
Arkasindanda en iddali Kanal d duruyor

Star Now Atv daha proje pesindeler ne aliyolar ne yayinliyolar kendileride bilmiyor final konusunda rekora kosacaklar