Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

sanki külahıma anlat der gibisinde harbiden öyle oldu :D sen beni tanımadığın için inanmak istemiyorsun tanısan eminim hiç bir zaman yalan konuşmayacağımı bilirsin ben de yalan olmaz asla :D
İşte seni tanıdığımız için tek ayak üstünde kırk yalan atabilen bir insan olduğunu biliyoruz, o yüzden komik geldi bu sözlerin :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Yani haklılar onlarada yazılır daha çok bölüm izleyeceğiz
Ocak sonu bitme ihtimali varmış. SeyFer asla geçmiyor. Bu ikiliyi sevmesem asla bakmam internetten, bunu defalarca söylüyorum. O eski seyferin ruhu gitti çünkü pelo yüzünden vb. kişiler yüzünden.

Ne dedin sen 😱

@Bully lafı sana bırakıyorum :A

diyorum @Bully umarım deniz kenarında bir yalıda oturuyordur bir yalı takıntısıdır gidiyor :A

Hiç uğraşamayacağım şimdi o konulara girersek Uzak Şehir dizisinden bir şey anlamayacam :A

Yalın hakkında şu tweeti paylaşmak istiyordum forumda tekin vesile olmuş oldu :A

Tekinsiz e ne demek istedin ? :A

Benim Yalın fanı olduğum çok eski bir bilgi ve tekin bunu biliyor. Artık parçaları sen birleştir :A

3-5 aylık bir üye için bu kadar bilgi çok fazla ama :A Fazla dikkat çekmeye başladın tekin efendi :A

Ona da yazılır daha Feritle araları tam düzelmedi ki
kızzz 3 senedir bu oğlanın Dimes reklam filmleri tüm ödülleri alıyor, anlamadım ki niye, zamanında, daha kanal 7 oğlanını bilmiyorken, @Angelica bu mert oğlana Erciyes büyüsü yapmıştı artık biraz ayarı kaçırdıysa demek ondan oluyor :A:A @serhatt @Emre Ozansoy @Zeyno @cookies

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx