Tabii tabii kesin öyle olmuşturbu bir sır değil o gün şarkı seçimlerinde @Bully kendisi söyledi yalın aşkını ben ordan gidiyorum eskiden yalınla ne iş çevirdiğini nerden bileyim
Tabii tabii kesin öyle olmuşturbu bir sır değil o gün şarkı seçimlerinde @Bully kendisi söyledi yalın aşkını ben ordan gidiyorum eskiden yalınla ne iş çevirdiğini nerden bileyim
sanki külahıma anlat der gibisinde harbiden öyle oldu sen beni tanımadığın için inanmak istemiyorsun tanısan eminim hiç bir zaman yalan konuşmayacağımı bilirsin ben de yalan olmaz aslaTabii tabii kesin öyle olmuştur
İşte seni tanıdığımız için tek ayak üstünde kırk yalan atabilen bir insan olduğunu biliyoruz, o yüzden komik geldi bu sözlerinsanki külahıma anlat der gibisinde harbiden öyle oldu sen beni tanımadığın için inanmak istemiyorsun tanısan eminim hiç bir zaman yalan konuşmayacağımı bilirsin ben de yalan olmaz asla
şimdi üzüldüm işte bu kadar beni yanlış tanıman üzücü , hadi 39 neysede 40 nedir ya? işte olmadı bu şimdiİşte seni tanıdığımız için tek ayak üstünde kırk yalan atabilen bir insan olduğunu biliyoruz, o yüzden komik geldi bu sözlerin