2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırs yaptım artık bir tane de olsa bulmak şart olmuştu :A
------

İşte bu lyric videoları klip gibi de olsa kabul etmiyorduk asıl yarışmaya. O yüzden o durumu buradan telafi etmek uygun düşer. Ama 2024 itibariyle bu tarz videoları alacaksın herhalde en favori şarkıya :A

Ya zaten bir sürü 2019 yılından audio olarak buldum şarkı. Tam yerinden koymuşsun sınırı Dosi hanım :A
Evet, bu klipsizler vesilesi ile artık lyric ve hatta hatta klipsiz şarkılara yol açıldı. Ordada belli bir limit olacağı için şarkı olsun yeterli :A
Bu şarkı Dosi’ye önerilmiş zamanında, Dosi lyric diye eklememiş olacak ki yarışmamış kliplilerde :A Evet eskiden lyric videoları klip kabul etmiyorduk, artık ediyoruz :A

Düşünceler değişiyor tabii :A
Demek kabul etmemişim :A
Neyse artık zaman değişti biz değiştik :A bu etkinlik ile sıfırlıyoruz her şeyi :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Bu şarkı Dosi’ye önerilmiş zamanında, Dosi lyric diye eklememiş olacak ki yarışmamış kliplilerde :A Evet eskiden lyric videoları klip kabul etmiyorduk, artık ediyoruz :A

Düşünceler değişiyor tabii :A
Evet bunun tartışması oluyordu zaten. Bu zamana kadar böyle yapıldı, böyle devam edelim düşüncesi hakimdi sanırım :A @Dosi

İki tane daha buldum. Biri 19 milyon küsur 20'ye bir şey kalmamış artık özel kontenjandan eklenir herhalde :A Diğeri de 9 ocak 2020 son anda kurtarıyor tarihi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Evet, bu klipsizler vesilesi ile artık lyric ve hatta hatta klipsiz şarkılara yol açıldı. Ordada belli bir limit olacağı için şarkı olsun yeterli :A

Demek kabul etmemişim :A
Neyse artık zaman değişti biz değiştik :A bu etkinlik ile sıfırlıyoruz her şeyi :Z
Ben hatırladım bu mevzuyu, bana da danışmıştın forum dışından :A O zamanlar lyric’i katiyen klipten saymıyorduk :A

Aynen sıfırladık ve değiştik :Z Bu etkinlik sayesinde yarışma şansı olmayan şarkılar yarışabilecekler :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Evet bunun tartışması oluyordu zaten. Bu zamana kadar böyle yapıldı, böyle devam edelim düşüncesi hakimdi sanırım :A @Dosi

İki tane daha buldum. Biri 19 milyon küsur 20'ye bir şey kalmamış artık özel kontenjandan eklenir herhalde :A Diğeri de 9 ocak 2020 son anda kurtarıyor tarihi :A

insan kendini durduramıyor değil mi :A
Listede 18 milyonluk bir şarkı daha varmış zaten. Çok yenilerde 1-2 hesabını yapmayız :A. @Bully (şarkıları ismi ile yazarsın eklerim konuya)
57 şarkı oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE

19, 20 sayılır artık :A

Aa benim önerdiğim bir şarkı 18’miş :A Onu da 20 sayarız dimi @Dosi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
insan kendini durduramıyor değil mi :A
Listede 18 milyonluk bir şarkı daha varmış zaten. Çok yenilerde 1-2 hesabını yapmayız :A. @Bully (şarkıları ismi ile yazarsın eklerim konuya)
57 şarkı oldu :A
Valla ya bir de kriterler belli. İnsan bulmak istese de kolay kolay bulamıyor. Hırs yaptım artık zar zor 3 tane çıkarttım :A

57 oldu ise 60'a tamamlanır o bir şekilde :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Valla ya bir de kriterler belli. İnsan bulmak istese de kolay kolay bulamıyor. Hırs yaptım artık zar zor 3 tane çıkarttım :A

57 oldu ise 60'a tamamlanır o bir şekilde :A @Bully

Süre fazla uzun. Bu 70i bile bulur :A
Bide söyleniyordu @Bully şarkı bulunmaz deyip :A
Araştırdıkça çıkıyor :A Kliplileri de geçeceğiz bu gidişle :A
------

Bir üst mesajda belirmiştim zaten :A
Özel jüriliği kullandın :A
Allah razı olsun bir tanecik özel jürilik yetkisi kullanabildik :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Araştırdıkça çıkıyor :A Kliplileri de geçeceğiz bu gidişle :A
------

Allah razı olsun bir tanecik özel jürilik yetkisi kullanabildik :A
70'e ancak @Bully nin önerdiği tarz saçma rap şarkılarıyla falan gidilir herhalde :A Bizim bildiğimiz dinlediğimiz şarkıcıların klipsiz videoları pek olmuyor yüksek sayıda :A
Masacre’nin söylediği gibi Saçma rap şarkılarınıda kabul ettik ya özel jüriliğinden dolayı. Ne bu memnuniyetsizlik:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Masacre’nin söylediği gibi Saçma rap şarkılarınıda kabul ettik ya özel jüriliğinden dolayı. Ne bu memnuniyetsizlik:A
İyi madem onu da sayalım, 2 özel jürilik yetkisi tatmin edici oldu :A

Masacre’nin Önerileri

Yüzyüzeyken Konuşuruz - Kazılı Kuyum
Dolu Kadehi Ters Tut - Dilerim Ki

• Harika
@Bully bu nasıl sence? :A
Bir kaç yerde dinlenme totali kurtarır :A

Böyle şeyleri katarsak çok mu oluyor acaba :A

Kara Kedi gibi düşünürsek olmalı?

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Bully bu nasıl sence? :A
Bir kaç yerde dinlenme totali kurtarır :A

Böyle şeyleri katarsak çok mu oluyor acaba :A

Kara Kedi gibi düşünürsek olmalı?
Tan bu şarkıya klip çekmiş ve sene 2019, olmaz bence o yüzden :A

Çalkala da olmaz çünkü 90ların klipli şarkısı :A

Kara Kedi'ye Serdar klip çekmemişti, o yüzden sorun yok onda :A

• Güldürdün
Tan bu şarkıya klip çekmiş ve sene 2019, olmaz bence o yüzden :A

Çalkala da olmaz çünkü 90ların klipli şarkısı :A

Kara Kedi'ye Serdar klip çekmemişti, o yüzden sorun yok onda :A
Ha bi klip konusundan yola çıkacaksak tamamdır. Hem eksik kalsın tabi.

Bu arada ben konuyu daha açmadan aklımda bir şarkı vardı bir türlü aklıma gelmemişti ismi. Dido kısmı kalmıştı sadece aklımda. Şimdi kara kedi diye aratınca buldum :A
İşte klipsizlerde en başlarda göze çarpan şarkı :A
@MasacRE @phoebebuffay

Ha bi klip konusundan yola çıkacaksak tamamdır. Hem eksik kalsın tabi.

Bu arada ben konuyu daha açmadan aklımda bir şarkı vardı bir türlü aklıma gelmemişti ismi. Dido kısmı kalmıştı sadece aklımda. Şimdi kara kedi diye aratınca buldum :A
İşte klipsizlerde en başlarda göze çarpan şarkı :A
@MasacRE @phoebebuffay
Aynen çok iyi bu şarkı, bildiğimiz şarkı ama aklımıza gelmezdi :A Neyse ki senin geldi :A

Yukarda listelediğim 2 şarkıyı eklememişsin daha konuya? :A

• Güldürdün
Aynen çok iyi bu şarkı, bildiğimiz şarkı ama aklımıza gelmezdi :A Neyse ki senin geldi :A

Yukarda listelediğim 2 şarkıyı eklememişsin daha konuya? :A
Kahve yapıp uykumu iyice öldürdükten sonra yapacaktım ama halledeyim bari :A

• Güldürdün
Kahve yapıp uykumu iyice öldürdükten sonra yapacaktım ama halledeyim bari :A
Bak bak kahve yapıp uykusunu öldürüyor, gececi olmayı kafaya koymuş :A Planlarını Cuma ve Cumartesi için bozabiliyorsun gerçi :A

Ee ben tam uyuyacaktım getirdin beni foruma, uykum açıldı :A

• Güldürdün
Bak bak kahve yapıp uykusunu öldürüyor, gececi olmayı kafaya koymuş :A Planlarını Cuma ve Cumartesi için bozabiliyorsun gerçi :A

Ee ben tam uyuyacaktım getirdin beni foruma, uykum açıldı :A
Yok erken uyurum umarım yine :A
Telefonu bırakacağım zaten şarj 2.
Kahveden sonra bakıp uyumaya çekilirim umarım.
Daha ev ahalisi gelmedi işten. Biraz sohbet vs nerden baksak en az 2 saatim var ve klasik saat yani

• Güldürdün
Yok erken uyurum umarım yine :A
Telefonu bırakacağım zaten şarj 2.
Kahveden sonra bakıp uyumaya çekilirim umarım.
Daha ev ahalisi gelmedi işten. Biraz sohbet vs nerden baksak en az 2 saatim var ve klasik saat yani
Sen bu konu iyice coşsun istiyorsun anladım, zaten konuyu Aralık’ta açtığın için biraz zarardasın :A Ben de istediğini vereyim sana :A 5 öneri daha :A Cidden bir süre öneri yapmamaya çalışacağım artık, sonlara doğru belki :A

Murda & Ezhel - Duman
Uzi - Zor
Uzi ft. Mavi - Senin Uğruna
Sefo - Tozduman
Sefo & Jako - Kördüğüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...