- Reaksiyon puanı
- 58,957
- Puanı
- 1,060
Hiç yoktan iyidirBaron 2 tane ile geldi.
Potterhead 1 tane ile ama onu zaten eklemiştim başlarda.
Ekledim şarkıları 48 oldu
50 hedefimizi bugün geçeriz gibi
Hiç yoktan iyidirBaron 2 tane ile geldi.
Potterhead 1 tane ile ama onu zaten eklemiştim başlarda.
Ekledim şarkıları 48 oldu
Ben artık işe odaklanayım.Hiç yoktan iyidir
50 hedefimizi bugün geçeriz gibi
Ben de odaklanayım işimeBen artık işe odaklanayım.
Görüşürüz
Şarkı bulabilirsem mutlaka ekleme yapacağım Dosi hanımO zaman hemen edeyim o kısmı.
Listeyi direk yap vaktim var ekleyeyim.
@MasacRE @phoebebuffay biz şimdiden 50’ye merdiven dayadık (yaş gibi oldu bu )
Üyelere son tarih öneri için 10 Aralık. Sizlere 13 Aralık
İtiraz ediyorum sayın yargıç 😅 @Dosi
Güneş’in şarkılar klipli. Sen klipli şarkıların klipsiz oranlarını baz almışsın, öyle olmaz
Neşet Ertaş vefat ettiği ve güncelliğini yitirdiği için o da sayılmaz sanki. Şarkı haliyle eski. @Dosi
HiraiZerdüş tamamdır, onda sorun yok
İtiraz ediyorum sayın yargıç 😅 @Dosi
Yayınlamasaymış madem.
Bu arada Remix olanı almanız gerekiyor gibi geliyor bana. Kliplisini göremedim.
Kuralları iyi oku diye belirtmiştim sana dünİtiraz ediyorum sayın yargıç 😅 @Dosi
Yayınlamasaymış madem.
Bu arada Remix olanı almanız gerekiyor gibi geliyor bana. Kliplisini göremedim.
Bu gidişle sana bir şey kalmayacak. Bari oylamaları aksatmaŞarkı bulabilirsem mutlaka ekleme yapacağım Dosi hanım
Dur orda yeter bence neredeyse hiç biri ikinci tur görmez.Bağımlılık gibi bir şey oldu artık @Dosi
Sefo - Araba
AKDO, LvbelC5 - Submariner
LvbelC5 - Sezen Aksu
Ayaz Erdoğan - Baba
Velet - Aşk Sadece Anlayana
Olur duralım Durmazsak başımıza iş alacaz Başkalarının önerilerini bekleyelimDur orda yeter bence neredeyse hiç biri ikinci tur görmez.
Artık başkaları gelsin öneri ile. Listemizi boşuna kalabalık etmeyelim
Ayaz Erdoğan’ın hakkı verilmemişti zamanında. Yine verilmez
saçma sapan rap şarkıları ile kaliteye gölge düştü.Olur duralım Durmazsak başımıza iş alacaz Başkalarının önerilerini bekleyelim
Aynen ikinci turu görmezler. 0 oylu şarkılar da görmeyelim
Ayaz Erdoğan ve Fatih Bulut tıklanmaları yüksek ama forum sevmiyor kendilerini maalesef
Onlar da şarkı değil mi, niye ötekileştiriyorsun? Adamlar tıklanmışlar ve listede olmayı hak ediyorlarsaçma sapan rap şarkıları ile kaliteye gölge düştü.
Artık dur kesinlikle. Hiç dinlemediğin bilmediğin şarkılardan uzak dur
Kuralları iyi oku diye belirtmiştim sana dün
En azından HiraiZerdüş olmuş.
Bu gidişle sana bir şey kalmayacak. Bari oylamaları aksatma
Ahanda buldum. Hemi de 300 milyon 2020 yılına da baktım orada da yarışmamış lyric video diye. Siz de kontrol edin bakalım inşallah doğru bakmışımdırBağımlılık gibi bir şey oldu artık @Dosi
Sefo - Araba
AKDO, LvbelC5 - Submariner
LvbelC5 - Sezen Aksu
Ayaz Erdoğan - Baba
Velet - Aşk Sadece Anlayana
Durdun durdun turnayı gözünden vurdun Nokta atışı bir öneri, hemen ekleyelim listemize @Dosi hanımAhanda buldum. Hemi de 300 milyon 2020 yılına da baktım orada da yarışmamış lyric video diye. Siz de kontrol edin bakalım inşallah doğru bakmışımdır
Ahanda buldum. Hemi de 300 milyon 2020 yılına da baktım orada da yarışmamış lyric video diye. Siz de kontrol edin bakalım inşallah doğru bakmışımdır
Klip gibi ama özel jüri olarak alalım tabiki. Yalnız 24 gün erken paylaşılsa 2019 olarak kriter dışı olacaktıDurdun durdun turnayı gözünden vurdun Nokta atışı bir öneri, hemen ekleyelim listemize @Dosi hanım
Kliplilerde yarışmamış evet, buraya kısmetmiş
Hırs yaptım artık bir tane de olsa bulmak şart olmuştuDurdun durdun turnayı gözünden vurdun Nokta atışı bir öneri, hemen ekleyelim listemize @Dosi hanım
Kliplilerde yarışmamış evet, buraya kısmetmiş
İşte bu lyric videoları klip gibi de olsa kabul etmiyorduk asıl yarışmaya. O yüzden o durumu buradan telafi etmek uygun düşer. Ama 2024 itibariyle bu tarz videoları alacaksın herhalde en favori şarkıyaKlip gibi ama özel jüri olarak alalım tabiki. Yalnız 24 gün erken paylaşılsa 2019 olarak kriter dışı olacaktı
Bu şarkı Dosi’ye önerilmiş zamanında, Dosi lyric diye eklememiş olacak ki yarışmamış kliplilerde Evet eskiden lyric videoları klip kabul etmiyorduk, artık ediyoruzHırs yaptım artık bir tane de olsa bulmak şart olmuştu
------
İşte bu lyric videoları klip gibi de olsa kabul etmiyorduk asıl yarışmaya. O yüzden o durumu buradan telafi etmek uygun düşer. Ama 2024 itibariyle bu tarz videoları alacaksın herhalde en favori şarkıya
Ya zaten bir sürü 2019 yılından audio olarak buldum şarkı. Tam yerinden koymuşsun sınırı Dosi hanım