25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
yeteneksizsiniz 1 Bölüm bile Geçemez muhtesem yüzyıl adım gibi eminim 11 97 8 arasinda daglar kadar fark var düsüs çok düsük geçen haftada yeteneksizisiniz 9a yaklasmisti

Muhtesem Yüzyıl Star Tv Ezmis Geçmis Mehmet Günsor Gelsin 12 15 reyting çıkacak :)
bencede geçemez ama totalde biraz daha yükseltmesi lazım reytinglerini

bencede geçemez ama totalde biraz daha yükseltmesi lazım reytinglerini

öyle bir geçer zamanki 5 6 reyting düsmüs 0.5 düsüs düsüs demem ben =)

Eyvah Düsüyorum Nolmus Öle Ucmus Gitmis A/b 2.Ci Olmus Startv mütissin

hatta düsüs yok

Gecen Hafta Total Reytingleri

1 MUHTEŞEM YÜZYIL STAR TV 01:37:58 12,76 27,7

Bu Hafta Total Reytingleri

1 MUHTEŞEM YÜZYIL STAR TV 20:41:19 23:05:15 01:47:34 11,85 28,47

Gecen Hafta A/B Reytingleri

[TABLE="class: cms_table, width: 590"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 35, bgcolor: transparent"]1[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 296, bgcolor: transparent"]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 75, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl67, width: 64, bgcolor: transparent"]01:37:58[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 41, bgcolor: transparent"]16,78[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 34, bgcolor: transparent"]37,8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu Hafta A/B Reytingleri

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 20:41:19[/TD]
[TD] 23:05:15[/TD]
[TD] 01:47:34[/TD]
[TD] 15,69[/TD]
[TD] 38,21
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sharelere Dikkat artis var =) Muhtesem Yüzyıl Ezip Geçmeye Devam Edicek

Son düzenleme:
aga bize ne öbgzk den onlar düştü diye muhteşem yüzyılda mı düşsün :D merak etme 1.liği kimse alamaz :D

Muhtesem muhtesem dediler sarayda kadinlarin entrikalari yada aldatmalar uzerine kurulmus basit bir dizi haline geldi. surekli ayni yemek yenmez. senaryonun bir yere gidecegi yok. muhtesem yuzyil bu senaryoyla ancak bu seneyi cikarir okadar. seneye karsina saglam bir dizi gelirse dagilir.

bu arada basinin ve medya sitelerin sisirmesi kivac tatlitug efsanesi cokmus durum. kuzey guney sezon sonunu bile beklemeden biter. senaryo acayip sacmaladi. ne anlatiyorlar dizi nereye gidiyor belli degil.

Sharelerin onemi kanali baglar. reyting ise diziyi. reytingin dusmesi dizinin.eski cazibesini yitiriyor anlamina gelir

he he mehmet günsor gelsinde 12 17 lere çıkınca görücem ben seni bisiy bilmeden konusuosun bu hafta her dizi düsüs yasiyor muhtesem yüzyıl 44 Haftadir açık ara lider ufak düsüs olur yakında mihrimah sultan büyümüs hali gelcek şehzadeler büyük oyuncular geliyor a/b 20 Reyting Bulacagina eminim kimse muhtesme yüzyıl atamaz. okadar olur

admin dizifilm.com

[TABLE="class: tablesorter, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]12,96[/TD]
[TD]30,67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]7,89[/TD]
[TD]18,58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]6,51[/TD]
[TD]20,06[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]5,86[/TD]
[TD]13,89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,81[/TD]
[TD]14,72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,76[/TD]
[TD]17,58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

12:96 Total Bölümü acunn.com İlk Çıkartiyor Bu Reytingleri Nie Öle Oluo Acunn.com Reytinglerlemi Oynuyor

Son düzenleme:
he he mehmet günsor gelsinde 12 17 lere çıkınca görücem ben seni bisiy bilmeden konusuosun bu hafta her dizi düsüs yasiyor muhtesem yüzyıl 44 Haftadir açık ara lider ufak düsüs olur yakında mihrimah sultan büyümüs hali gelcek şehzadeler büyük oyuncular geliyor a/b 20 Reyting Bulacagina eminim kimse muhtesme yüzyıl atamaz. okadar olur

Totalde 17'lere çıkabileceğini hiç sanmıyorum. En fazla 14-15 civarına çıkabilir. Zaten geçen sene çok iyi gittiği dönemlerde bile totalde 17'ye çıkamıyordu kolay kolay...

Totalde 17'lere çıkabileceğini hiç sanmıyorum. En fazla 14-15 civarına çıkabilir. Zaten geçen sene çok iyi gittiği dönemlerde bile totalde 17'ye çıkamıyordu kolay kolay...

adminim bu dizifilm.com salliyormu reytingleri orda totalde 13 Reytingi görmüs dizi

muhtesem yüzyil i izlemiyorum ama yigidi öldür hakkini yeme derler.
Bu Dizi digerleri gibi sadece bir rakiple yarismiyor cocuklar duymasini saymazsak 3 güclü rakibi var ve yinede 11-12 reyting aliyor helal olsun

acunn.com bisiler ceviriyor bence çünkü herkez ordan paylasiyor oranlarla oynama yapiyor olabilirler dizifilm.com oranlar bagdasmiyor

Onların reytingleri daha farklı. Bence SBT'nin kırsal çıkarılmış halidir. Ama yine de bilmiyorum farklılığın sebebini. Gerçek reytingler buradakiler...

tmm zaten oranlar ayni asa yukari gecen haftaya göre ama acunn.com ilk paylasiyor trt nie paylasmiyor reytingleri acunn.com bu reyting oranlarini nerden alio orasi kesin deil

ucankusfocus26ocak1.jpg

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirveyi 'Muhteşem Yüzyıl' almış. Her bölümü merakla beklenen dizi, kanal değişikliğinin ardından aynı çizgide yoluna devam ediyor. 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından Kanal D'deki 'Kuzey Güney' geliyor. Dün akşam Kuzey ve Zeynep'in yakınlaştığı sahneler dikkat çekmiş…
Çarşamba gecesi 'focus' grubu yarışma programı olarak 'Eyvah Düşüyorum'u izlemiş. Diğerlerine bakmamış… Bu arada 'Var Mısın Yok Musun' en sona iki 500.000 TL, bir 500 TL kalmasına rağmen ilgi görmemiş…Çünkü rating almayan yarışmada, artık yarışmacının kutusunda 'küçük' olduğunu herkes biliyor. Yarışma iyi gitmediği için kanal doğal olarak büyük ödül vermiyor!.. İşin kötü yanı bu durumu 'focus' grubu da halk da öğrendi!..
Haberlerde 'Ali Kırca' önde… 'M. Ali Birand'la Kanal D Haber', dün gerilerde kalmış.
Show Sabah Haberleri'nde sunucunun gazete manşetlerini okurken bir önceki günün gazetelerini okumaya başlaması dikkatli 'focus'luların gözünden kaçmamış…
TNT'deki 'Magazin Dünyası' programına Seda Sayan'ın adının aşk dedikodularına karıştığı Erkan Çelik'le olan görüntüleri ilgiyle izlenmiş.
Sabah kuşağında 'Saba Tümer'in konuğu sevilen dizi 'Pis Yedili'nin oyuncularıydı. Ancak programın en ilgi çekici bölümleri Mentalist Enis Talas'ın stüdyodakilerin aklından geçenleri doğru tahmin ettiği anlardı.
Gece kuşağında Eser Yenenler'in keyifli sunumuyla geçen 'Eyvah Düşüyorum' zirvede yer almış… Bu sevilen yarışma programı dışında gece kuşağında 'futbol' egemen olmuş… Barcelona ' Real Madrid maçını yayınlayan TRT 3 ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un bol gollü maçlarının özetlerini yayınlayan TRT 1 gece saatlerinde dikkatle takip edilmiş…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@asliayverdi
@ucankusfocus muhteşem yüzyıl..pardon muhteşem hürrem izliyorum :) ne kadin ama yaa.. kedi gibi hep 4 ayaginin üstüne düşüyor

@hayat_ceyli
@ucankusfocus Tabii ki de 'Kral Ciplak'. Reyhan Tuysuz'le Okan Bayulgen ikili olarak programa ayri enerji verdiler.

@kormayandost
@ucankusfocus çocuklar duymasın izliyorum vede çok beğeniyorum

@janjanerr
@ucankusfocus kuzey güney sezen söylüyo vazgeçtim

@derindenizkum
@ucankusfocus Kanal D de Kuzey ve Güneyi izliyorum güncel ve senoryasu gerçeye çok yakın

@subit87
@ucankusfocus kanal d, kuzey&guney tabi ki. Tarih tarih'de kaldi,artik gunumuzu anlatan dizileri izlemekte fayda oldugunu dusunerek izliorum

@hulyam27
@ucankusfocus bir bayan olarak nefret etmem ragben mac seyrediyoruzzzzz..

@Gkn_Snbr_Gs1905
@ucankusfocus "Saba Tümer'le Bugün" izlenmekte :) Özellikle, Pis Yedili ekibi var diye izlenir tabi 😉
counthighlight.ashx

tmm zaten oranlar ayni asa yukari gecen haftaya göre ama acunn.com ilk paylasiyor trt nie paylasmiyor reytingleri acunn.com bu reyting oranlarini nerden alio orasi kesin deil

counthighlight.ashx

Acunn da SBT'den alıyor verileri birçok medya kuruluşu gibi. Her medya kuruluşunda sonuçlar aynı. Bu sonuçlar kesinlikle SBT'nin yayınladığı sonuçlar, ona kesinlikle şüphe yok.

Dizifilmdeki sonuçlar farklı ve sadece onlar yayınlıyor sonuçları. Dediğim gibi muhtemelen bazı deneklerin çıkarılmış halini yayınlıyorlardır. Zaten arada pek fark olmuyor...

[TD]53[/TD]
[TD] BARCELONA - REAL MADRID FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]TRT 3 GRUBU[/TD]
[TD]22:51:05[/TD]
[TD]25:01:00[/TD]
[TD]02:08:38[/TD]
[TD]1,50[/TD]
[TD]4,96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOTALde ilk 100'e girememiş, A/B'de 53. olabilmiş :) Şifreli olmasaydı A/B'de ilk 30'a girerdi bence :)

[TD]53[/TD]
[TD] BARCELONA - REAL MADRID FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]TRT 3 GRUBU[/TD]
[TD]22:51:05[/TD]
[TD]25:01:00[/TD]
[TD]02:08:38[/TD]
[TD]1,50[/TD]
[TD]4,96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOTALde ilk 100'e girememiş, A/B'de 53. olabilmiş :) Şifreli olmasaydı A/B'de ilk 30'a girerdi bence :)

Şifreliydi ve SBT'de Dsmart - Digitürk olmadığını düşünürsek şaşırtıcı derecede iyi bu sonuç :)

Muhtesem Yüzyılın Bukadar Güclü Rakipler Karsisinda Hep 1.Ci Olmasi bence çok iyi sali günü ö.b.g.z rakibi yok gibi ama muhtesem yüzyılın rakibi çok oldugu halde oranlari çok iyi diziye yapilacak oyuncu takviyeleriyle dahada reytinglerin artacagindan süphem yok düsüs önemli deil bence shareleri artmıs o yeter Eyvah Düsüyorum Mükemmel Gitmis Muhtesem Yüzyıl Sayesinde ..

Kuzey Güney 5 reyting altına düştü düşecek ilginç Kıvanç Tatlıtuğ etkisi bitti mi yoksa

Muhteşem Yüzyıl taht kavgası başladığı bölümlerde 17 reyting alır almaz diyenlere cevabım Agb reytinglerinde Muhteşem Yüzyıl 17 reyting alıyorsa Sbt'de 13 alıyordu ve Sbt düşürüyor Muhteşem Yüzyılın reytingini inanmak istemiyen bir agb sonuçlarına baksın birde sbt sonuçlarına

İzlediklerim;

Real Madrid -Barça maçı

Muhteşem Yüzyıl