Onların reytingleri daha farklı. Bence SBT'nin kırsal çıkarılmış halidir. Ama yine de bilmiyorum farklılığın sebebini. Gerçek reytingler buradakiler...
tmm zaten oranlar ayni asa yukari gecen haftaya göre ama acunn.com ilk paylasiyor trt nie paylasmiyor reytingleri acunn.com bu reyting oranlarini nerden alio orasi kesin deil
NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirveyi 'Muhteşem Yüzyıl' almış. Her bölümü merakla beklenen dizi, kanal değişikliğinin ardından aynı çizgide yoluna devam ediyor. 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından Kanal D'deki 'Kuzey Güney' geliyor. Dün akşam Kuzey
ve Zeynep'in yakınlaştığı sahneler dikkat çekmiş…
Çarşamba gecesi 'focus' grubu yarışma programı olarak 'Eyvah Düşüyorum'u izlemiş. Diğerlerine bakmamış… Bu arada 'Var Mısın Yok Musun' en sona iki 500.000 TL, bir 500 TL kalmasına rağmen ilgi görmemiş…Çünkü rating almayan yarışmada, artık yarışmacının kutusunda 'küçük' olduğunu herkes biliyor. Yarışma iyi gitmediği için kanal doğal olarak büyük ödül vermiyor!.. İşin kötü yanı bu durumu 'focus' grubu da halk da öğrendi!..
Haberlerde 'Ali Kırca' önde… 'M. Ali Birand'la Kanal D Haber', dün gerilerde kalmış.
Show Sabah Haberleri'nde sunucunun gazete manşetlerini okurken bir önceki günün gazetelerini okumaya başlaması dikkatli 'focus'luların gözünden kaçmamış…
TNT'deki 'Magazin Dünyası' programına Seda Sayan'ın adının aşk dedikodularına karıştığı Erkan Çelik'le olan görüntüleri ilgiyle izlenmiş.
Sabah kuşağında 'Saba Tümer'in konuğu sevilen dizi 'Pis Yedili'nin oyuncularıydı. Ancak programın en ilgi çekici bölümleri Mentalist Enis Talas'ın stüdyodakilerin aklından geçenleri doğru tahmin ettiği anlardı.
Gece kuşağında Eser Yenenler'in keyifli sunumuyla geçen 'Eyvah Düşüyorum' zirvede yer almış… Bu sevilen yarışma programı dışında gece kuşağında 'futbol' egemen olmuş… Barcelona ' Real Madrid maçını yayınlayan TRT 3 ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un bol gollü maçlarının özetlerini yayınlayan TRT 1 gece saatlerinde dikkatle takip edilmiş…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@asliayverdi
@ucankusfocus muhteşem yüzyıl..pardon muhteşem hürrem izliyorum
ne kadin ama yaa.. kedi gibi hep 4 ayaginin üstüne düşüyor
@hayat_ceyli
@ucankusfocus Tabii ki de 'Kral Ciplak'. Reyhan Tuysuz'le Okan Bayulgen ikili olarak programa ayri enerji verdiler.
@kormayandost
@ucankusfocus çocuklar duymasın izliyorum vede çok beğeniyorum
@janjanerr
@ucankusfocus kuzey güney sezen söylüyo vazgeçtim
@derindenizkum
@ucankusfocus Kanal D de Kuzey ve Güneyi izliyorum güncel ve senoryasu gerçeye çok yakın
@subit87
@ucankusfocus kanal d, kuzey&guney tabi ki. Tarih tarih'de kaldi,artik gunumuzu anlatan dizileri izlemekte fayda oldugunu dusunerek izliorum
@hulyam27
@ucankusfocus bir bayan olarak nefret etmem ragben mac seyrediyoruzzzzz..
@Gkn_Snbr_Gs1905
@ucankusfocus "Saba Tümer'le Bugün" izlenmekte
Özellikle, Pis Yedili ekibi var diye izlenir tabi
😉