Abi bunlar çok yakındı habire moment atıyorlardı hudutsuzdan beri iyi anlasiyolardi ikisi bizim diziye gelince çok mutlu olmuştum lan noluyo sette siyah kalp bit dedik arkadaşliklari bitirin demedik aq pic.twitter.com/bHBzDLTcGv
— Zero🦩 (@Nostaljikradyom) December 2, 2024
2 dizi üst üste adama nikahı bastıramayınca takipten çıkmıştırDizinin seti diziden daha olaylı.@xemrexxx @serhatt @Alemdar
Abi bunlar çok yakındı habire moment atıyorlardı hudutsuzdan beri iyi anlasiyolardi ikisi bizim diziye gelince çok mutlu olmuştum lan noluyo sette siyah kalp bit dedik arkadaşliklari bitirin demedik aq pic.twitter.com/bHBzDLTcGv
Sette Burak Sergen ile Bülent Polat kavga etmiş bunlar da taraf tutmuş. 😱2 dizi üst üste adama nikahı bastıramayınca takipten çıkmıştır![]()
#SiyahKalp dizisinde #BülentPolat ile #BurakSergen kavga etmiş.
— Dizi Dünyası (@nanedizidunyasi) December 2, 2024
Olayın çıkma sebebi ayrı bir komedi.
(@nislendim_) pic.twitter.com/VXQg812AaC
burak sergenle Bülent polat kavga etmiş dün Bülent polat takipten çıkmış Burak'ı esra dermanci ve burak sergen de takipten cikismislar ece usluyla zatwn kavgalilardi öyle
— süm♪ (@nislendim_) December 2, 2024
hiç bilmiyorum ece ve esra kavagli esra ve burak yakın diye takipten çıkmışlardi birbirlerini şimdi Esra ve burak sergen de çıkmışlar birbirlerini takipten Leyla tanlar da burak sergeni çıkmış takipten Bülent polat da burak sergeni çıkmış dün
— süm♪ (@nislendim_) December 2, 2024
Yesinler birbirlerini.Dizinin seti diziden daha olaylı.@xemrexxx @serhatt @Alemdar
Niye be? 😱Yesinler birbirlerini.![]()
Beni hiç ilgilendirmiyor da ondan. Diziyi de izlemiyorum no umur.Niye be? 😱
Burak Sergen beter ol be bizi bırakıp gittin sensiz aksiyon entrika full entrika oldu beDizinin seti diziden daha olaylı.@xemrexxx @serhatt @Alemdar
Rızvan Leto kalsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.Burak Sergen beter ol be bizi bırakıp gittin sensiz aksiyon entrika full entrika oldu be
Utanmazlar 'süprizlerle dolu fragman geliyor' diyor bi aksiyon sahnesi olmasın hele izlemiyorum be hadi hodri meydanRızvan Leto kalsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.![]()