TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Bu kadro ne. Survivor all hırsızlar falan mı kuruyor Acun abim :A Dondurmacı Marış var... Dolmacı Badem var... Viskici Poyraz var...

Zeynep sultanım ay gibi parlıyor bu isimlerin arasında :bhr:
nagihan kendi gelemeyince best friendi Avni yıldırım ı göndermiş, poyrazla barışı döver gibi :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı bunlarınki
Aylarca düzenli bir gelirleri olacak. Herhalde ondan böyle defalarca katılıyorlar.

Geçen sene Nagi nedeni ile düzenli olmasada bakardım ama artık sıkıldım bu programdan.
İyi bir gelir kapısı + popülerlik. Normal işlerinden çok Survivor ile özdeşleştiler artık.

Batuhan’ın motivasyonu şampiyon olabilmek, Adem’in motivasyonu Ogeday ve Turabi’yi yakalamak :A

Hep aynı şeyi söyledin bu seneye kadar ve izlemeye devam ettin, bakalım yine aynı durum gerçekleşecek mi :A Nagihan da gelirse mecbur bakarsın yine.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi bir gelir kapısı + popülerlik. Normal işlerinden çok Survivor ile özdeşleştiler artık.

Batuhan’ın motivasyonu şampiyon olabilmek, Adem’in motivasyonu Ogeday ve Turabi’yi yakalamak :A

Hep aynı şeyi söyledin bu seneye kadar ve izlemeye devam ettin, bakalım yine aynı durum gerçekleşecek mi :A Nagihan da gelirse mecbur bakarsın yine.
Hiç bir zaman hiç izlemeyeceğim demedim ve senelerdir bir bölümü bile baştan sona izlemişliğim yok :A
Geçen sene belirli günlerde bakmıştım. Bu sene rutinim çok değiştiği için belki hiç izlemeyeceğim :A açıkçası gram heyecan yok.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Hiç bir zaman hiç izlemeyeceğim demedim ve senelerdir bir bölümü bile baştan sona izlemişliğim yok :A
Geçen sene belirli günlerde bakmıştım. Bu sene rutinim çok değiştiği için belki hiç izlemeyeceğim :A açıkçası gram heyecan yok.
Arada bakıyorsun evet, yılların alışkanlığı sonuçta :A

Ben Adem’den dolayı 7/24 izler ve takip ederim. Seni de çekerim konuya bazen :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ağlayan kim acaba? :A Batuhan da gidiyormuş, Adem'den daha sıcak eli.

Aman o da balon. İyi performans sergiliyor falan tamam da şampiyon çıkmaz ondan :A Gerçek şampiyon varken korkup gelmeyen badem ancak bu çoluk çocuklarla oynasın şimdi :A
------

Kız Sulukule romanı gibi çocuk be 😱 @serhatt ve @Angelica ile en kötü tercihleri yapmak için kapışıyorsunuz :A
Semih de gelecek diyorlar. Bir beyin ameliyatı yapar efeciğe Semih reis :A

Aman o da balon. İyi performans sergiliyor falan tamam da şampiyon çıkmaz ondan :A Gerçek şampiyon varken korkup gelmeyen badem ancak bu çoluk çocuklarla oynasın şimdi :A
------

Semih kendisine baksın önce. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
------

Ayol badem 40 yaşına geldi ; Sema ya da Ayşe bile eler performans senesi olursa :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Sema kaç yaşında sanki :A Veya Nagihan, onlar da hep aynı yaşlardalar yaklaşık :A
Survivorda kadınlar 35 yaşından sonra açılıyor (Merve istisna) ; erkekler 35 ten sonra çöküyor (Özgür istisna)

Başarılı kadınlar hep @The_Erinch in sevdiği MİLFöy yaşlarında ;nagihan,Sema,Seda,birsen vb.:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE