TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Muratı yollamasını bekliyordum..
Çünkü çok iyi bir kadroya sahip
------

Burada alper ve Onura çok sinir oldum çünküm çok dalga geçtiler erimle.
Erim gider öyle veya böyle yada gitmez. Birkaç kişi gittikten sonra kirli oyunlar dönmeye başlayacak. Bu sene ki gruplaşma çok değişik. Onur kavga etmesi yakındır biriyle. Potaya gidince deliriyor Onur

Erim gider öyle veya böyle yada gitmez. Birkaç kişi gittikten sonra kirli oyunlar dönmeye başlayacak. Bu sene ki gruplaşma çok değişik. Onur kavga etmesi yakındır biriyle. Potaya gidince deliriyor Onur
Egosu çok yüksek..
Dün zarflardan adı çıkmadıkça 1 olarak şekilden şekle girdi.

Şöyle özetleyeyim: En iyi tantuniyi bir Mersinli olarak Semih yaptığı için Mavi Takım kaptanı oldu. Kırmızı Takım kaptanlığına Erim'i seçti. Semih ve Erim arasında yapılan kaptanlık düellosunu Semih kazandığı için Kırmızı Takım'dan istediği bir kişiyi kendi takımına alacak, kendi takımından birini de Kırmızı Takım'a gönderecekti.

Semih, Erim'in ilk seçtiği isim olan Ezgi'yi aldı. Kendi takımından da istatistiklerde haftalardır sonuncu olan Muratcan yerine Şirin'i gönderdi.
Şirin sevimsiz doğrudur. Sonuçta kaptan eğer kaybederlerse Muratcan yüzünden potaya gider ayağına sıkmış olabilir :D
------

Egosu çok yüksek..
Dün zarflardan adı çıkmadıkça 1 olarak şekilden şekle girdi.
Geçen de potaya yazdıklarında en son sinirlendi Muratcan da 3'te 2 yaptı dedi sonra Kaana salladı felan potadan korkuyor. Yükseklik korkusu var :)

Adamlarınnnn konsepte bak.. Birde herifin yaptığına..(fantastik hikayelerden esinlenerek yemek yapacaklar, herif alicede tavşan deliğini yapıyor)
Bizde menemen izleyelim 🫣

@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx
Bu masterchef in Avustralya versiyonu çok iyi ben de çok onları beğendim şahsen arada açıp izliyorum özellikle tatlı konusunda çok yaratıcılar

• Aynen
Reactions: The_Erinch