NOW Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... - Dizi Yorumları

ayol 2012-2016 arası 100 bin mesaj yazmışımdır
2016-2020 arası 55 bin
son 4 yılda 25 bin falan yani sırf sana laf etmek için sürekli forumda her konuyu okuyup açık arayamam işim gücüm var yani artık geçmiştiekilerle idare edicez:A
Aaa şu dediklerinin konumuzla olan alakası peki? :F Senin gerçekten uykun gelmiş hadi naş, ben yatsımı kılmaya gidiyorum. :Z

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Aaa şu dediklerinin konumuzla olan alakası peki? :F Senin gerçekten uykun gelmiş hadi naş, ben yatsımı kılmaya gidiyorum. :Z
diyorum ki eskisi kadar foruma vakit ayırıp yazmıyorum dolayısıyla senin yeni açıklarını bulmaya vaktim yok , eskileriyle idare ediyoruz o yüzden nesini anlamadın :X

sen dedin ya bugüne laf bulamıyorsun diye :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt
diyorum ki eskisi kadar foruma vakit ayırıp yazmıyorum dolayısıyla senin yeni açıklarını bulmaya vaktim yok , eskileriyle idare ediyoruz o yüzden nesini anlamadın :X

sen dedin ya bugüne laf bulamıyorsun diye :D
Benim hiçbir zaman açığım olmadı, sen goygoylarımızı artniyetli bir şekilde lanse etmeye çalıştın hepsi bu. :F

• Güldürdün
Benim hiçbir zaman açığım olmadı, sen goygoylarımızı artniyetli bir şekilde lanse etmeye çalıştın hepsi bu. :F
ayol Faruk forumdasın 60 küsür yaşında olduğuna senin onun parası peşinde olduğuna ya da sabancıların yalısını gözleyip parlak kapmaya çalıştığına inanan varsa bir nöroloğa gitsin derim :X onun dışında oğlanların memesine, tipine dibin düşüyorsa o herkeste vardı o kadarını 20 kişiye falan yapmışımdır goygoyunu

ayrıca bana art niyetli diyen son 5 kişinin profiline bile erişilemiyor forumda, ben art niyetli biri yapmam ; isteyen istediğine inansın no umur yani :X

haydi ben kaçtım 5 saatçik uyuyum bari :A

• Güldürdün
ayol Faruk forumdasın 60 küsür yaşında olduğuna senin onun parası peşinde olduğuna ya da sabancıların yalısını gözleyip parlak kapmaya çalıştığına inanan varsa bir nöroloğa gitsin derim :X onun dışında oğlanların memesine, tipine dibin düşüyorsa o herkeste vardı o kadarını 20 kişiye falan yapmışımdır goygoyunu

ayrıca bana art niyetli diyen son 5 kişinin profiline bile erişilemiyor forumda, ben art niyetli biri yapmam ; isteyen istediğine inansın no umur yani :X

haydi ben kaçtım 5 saatçik uyuyum bari :A
Aaaa kız ne oldu da gerçekleri itiraf eder oldun uykun ters tepti zaar. :F 😱

Yıllardır nöroloğa gitmesi gereken tek kişi sensin bu forumda. :A

• İlginç
Aaaa kız ne oldu da gerçekleri itiraf eder oldun uykun ters tepti zaar. :F 😱

Yıllardır nöroloğa gitmesi gereken tek kişi sensin bu forumda. :A
ayol senin erkek düşkünü olmanı geçtim forumdash ın 60 küsür yaşında olduğuna inanan mı varmış da gerçekleri itiraf etmiş oldum 😱 vazgeçtim onlar direkt intihar etsin o zekaları ile dünyada yer kaplamasınlar :A :A

ayrıca gerçek ben xemrexxx. hazretleri ne dersem odur :A :A

yaz başı gittim nöroloğa dipçik gibisin dedi mr a bakıp :X

• Güldürdün
ayol senin erkek düşkünü olmanı geçtim forumdash ın 60 küsür yaşında olduğuna inanan mı varmış da gerçekleri itiraf etmiş oldum 😱 vazgeçtim onlar direkt intihar etsin o zekaları ile dünyada yer kaplamasınlar :A :A

ayrıca gerçek ben xemrexxx. hazretleri ne dersem odur :A :A

yaz başı gittim nöroloğa dipçik gibisin dedi mr a bakıp :X
Kız sen kimsin de dediğin olacak. :F Kendin çalıp kendin oynuyorsun işte. :A

Yanlış bakmış bir daha git. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Aman bosver her diziyi de takip edersek bu dünyada nereye varir bu is :F
zaten toplam iki dizim vardı onlarıda netten her bölümü 45 dakikaya indirip öyle izliyordum ben 2 saatlik dizilere dayanamam :D sonra bunlara kalpazan katıldı etti üç

ama şimdi şakir paşa ve annem ankara dizilerinide takip edesim var bu sefer 5 dizi 45 dakikaya indirsekte zamansızlıktan beşi aynı anda götüremeyiz :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
zaten toplam iki dizim vardı onlarıda netten her bölümü 45 dakikaya indirip öyle izliyordum ben 2 saatlik dizilere dayanamam :D sonra bunlara kalpazan katıldı etti üç

ama şimdi şakir paşa ve annem ankara dizilerinide takip edesim var bu sefer 5 dizi 45 dakikaya indirsekte zamansızlıktan beşi aynı anda götüremeyiz :A

Yani zaten 22'de yatiyorsun, nereye sigdiracaksin bu kadar diziyi :A :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Kız sen kimsin de dediğin olacak. :F Kendin çalıp kendin oynuyorsun işte. :A

Yanlış bakmış bir daha git. :A

Bunuda yeni gördüm. Yarına bakarım hangi şarkıymış :A

Her yerde çıktı karşıma bu sahne. Gonca Vuslateri ablam döktürmüş :A

Yani zaten 22'de yatiyorsun, nereye sigdiracaksin bu kadar diziyi :A :A

aynen öyle süreyi yarım saate indirebilirim :D
@Angelica teyzem gibi kalorileri alıp alıpspora koşmuş kadın :F :F :F

Forum İstatistikleri

Konular