NOW Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
315
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net
GWzwjbCXQAAs7Lr

NOW'un yeni dizisi Leyla bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Yılmaz Şahin ve Aybike Ertürk'ün üstlendiği, 'Avenida Brasil' dizisinden uyarlanan yapımın kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Halil İbrahim Ceyhan, Yiğit Kirazcı, Cengiz Bozkurt, Mustafa Avkıran, Zeyno Eracar, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Meltem Baytok, Seda Güven, Melisa Duru Ünal ve Berfin Ant yer alıyor.

Yıllar önce üvey annesi tarafından çöplüğe terk edilen Leyla'nın intikam hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de NOW'da!

Çok az kaldı, bir grupta 5 reyting ile açılış yapacak gibi bence. En kısa sürede de 6-7'ye çıkar inşallah. :bhr:

• Harika
Reactions: Angelica
ufak kız çok sempatik büyüklük hali diziden soğutmasa iyidir
kötü adamda tam yerinde seçilmiş :D

kızın büyümüş halini görünce soğudum diziden bu kadar izlemek yetti bana izleyenlere kolay gelsin :D

• İlginç
Reactions: Angelica
Dizi çok güzeldi ilk bölümde konuyu çok güzel anlattılar valla bakalım devamında neler oalcak

ufak kız çok sempatik büyüklük hali diziden soğutmasa iyidir
kötü adamda tam yerinde seçilmiş :D

Dizi çok güzeldi ilk bölümde konuyu çok güzel anlattılar valla bakalım devamında neler oalcak

7. Bölüm Fragmanlar

yine @serhatt ve @Emre Ozansoy grubunu temsil eden fingirdek bir karakteri iyi canlandırmışlar :A :A @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @cookies @12.Adam @MasacRE @Dosi @Zeyno @Royal Highness @ozmoturk

Bu kadın senin grubunu temsil eder, ben böyle bayağılıklardan hiç hoşlanmam. :A
genç -zengin futbolcuyu entrika ike kendine bağlamış
diğer parlakla aynı evin içinde işi pişiriyor
çocuk doğurup atmış
ex kocasının paralarına konmuş

bu özellikler daha çok seni işaret ediyor:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
genç -zengin futbolcuyu entrika ike kendine bağlamış
diğer parlakla aynı evin içinde işi pişiriyor
çocuk doğurup atmış
ex kocasının paralarına konmuş

bu özellikler daha çok seni işaret ediyor:A
Realist olursak bu saydıkların hepsi senin hayal dünyanın ürünü. Benimle bağdaşan tek bir madde bile yok. :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Geçmişim ter temiz olduğu için inkar etmeme gerekte yok, üzgünüm artık milleti boş safsatalarınla kandıramayacaksın. :(
bana laf edeceğine çevrendekileri azıcık eğitime gönder kanmasınlar napayım :A insanların IQ sü düşük diye kendimi değiştirecek değilim :A

ayyy neyse geçmişini çamaşır suyunda 2 yıl beklettin demek temiz olduğuna göre tebriks:X

• Güldürdün
bana laf edeceğine çevrendekileri azıcık eğitime gönder kanmasınlar napayım :A insanların IQ sü düşük diye kendimi değiştirecek değilim :A

ayyy neyse geçmişini çamaşır suyunda 2 yıl beklettin demek temiz olduğuna göre tebriks:X
Bir insanı geçmişinden vurmayı denemek ne tuhaf değil mi? Ay resmen bugününe laf bulamıyorum demek. :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bir insanı geçmişinden vurmayı denemek ne tuhaf değil mi? Ay resmen bugününe laf bulamıyorum demek. :F
ayol 2012-2016 arası 100 bin mesaj yazmışımdır
2016-2020 arası 55 bin
son 4 yılda 25 bin falan yani sırf sana laf etmek için sürekli forumda her konuyu okuyup açık arayamam işim gücüm var yani artık geçmiştiekilerle idare edicez:A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,167
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961