seni arkadaşlıktan reddediyorum ya zerrin ya ben karar ver
Basit Numaralar
seni arkadaşlıktan reddediyorum ya zerrin ya ben karar ver
espri yapmıştır onun gönlü simgeden yanaydıGrubu dağıtmış niye versin. 😁
ben sandım cevap olarak gökberk diyeceksinBasit Numaralar
espri yapmıştır onun gönlü simgeden yanaydı
------
ben sandım cevap olarak gökberk diyeceksin
bunu @Hobbit cevaplasın ben safdışı kaldım bu mesajlaZerrin ile Gökberk ne alaka
Çorba yapmaya çalışan o abla. Hep hinlik peşinde.Bu @tekin çok yaramaz çok
Aynen öyle ona uyma senÇorba yapmaya çalışan o abla. Hep hinlik peşinde.
bu nasıl bir dönüştür hanı simgeye oy veriyordun dosi
Bully böyle yazınca fikrimi değiştirdim :/Sebebin bu olacaksa Basit Numaralar’ı oylamanı tercih ederim
öyle her mesaja göre fikrin değişmemeli bir kere söz vermiştin cayman güzel olmadıBully böyle yazınca fikrimi değiştirdim :/
3 yılda bir oluyor. O da buna denk geldi. İdare etöyle her mesaja göre fikrin değişmemeli bir kere söz vermiştin cayman güzel olmadı
forumun yaş ortalaması 50-80 arası sanırım zerrin bu kadar oy aldığına göre
Hoş bir yorum değil.öyle her mesaja göre fikrin değişmemeli bir kere söz vermiştin cayman güzel olmadı
forumun yaş ortalaması 50-80 arası sanırım zerrin bu kadar oy aldığına göre
bu gidişle zerrin teyze şampiyonda olur3 yılda bir oluyor. O da buna denk geldi. İdare et
Şaka bir yanada Basit Numaraları daha fazla dinlemiş olduğum için ağır bastı
oy oranları bunu gösteriyor gibi ama bellide olmazbu gidişle zerrin teyze şampiyonda olur
yorumu ciddiye alırsan öyle bir cevap vermekte mümkün tabi sizde kendinize göre haklısınızHoş bir yorum değil.
Zerrin Özeri sevmek yada sesini beğenmek için 80 mi olmak gerekiyor..
Yeni nesilin sorunu bu zaten..
zaten gurupların hiçbirinde kesinlikle bu şampiyon olsun diyeceğim bir şarkıda yok o yüzden kim kazanırsa kazansın pek beni rahatsız etmezoy oranları bunu gösteriyor gibi ama bellide olmaz
Atma ziya…yorumu ciddiye alırsan öyle bir cevap vermekte mümkün tabi sizde kendinize göre haklısınız
------
zaten gurupların hiçbirinde kesinlikle bu şampiyon olsun diyeceğim bir şarkıda yok o yüzden kim kazanırsa kazansın pek beni rahatsız etmez
zaten o yüzden zerrin alırsada mutlu olurum diyorum yaAtma ziya…
Erkek yorumcu kazanırsa rahatsız olursun
Head Shot❗Dosi Win.Atma ziya…
Erkek yorumcu kazanırsa rahatsız olursun
Sebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek miBully böyle yazınca fikrimi değiştirdim :/
no no , ziya win, ziya winHead Shot❗Dosi Win.
milleti kızdırıyorsun onlarda gidip habire zerrine oy atıyor senin gibi taraftar olmaz olsunSebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi