Bu program değişti mi ?Bu haftadan itibaren:
Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: Şahane Hayatım
Perşembe: -
Cuma: -
Cumartesi: Kardeşlerim (finale az kalmış madem izleyelim)
Pazar:
Birazda Bahar bakınırım izleme modum gelirse.
Karadut bitti. Bu programın yenilenmesi lazımPazartesi: Kalpazan - Karadut
Salı: Bahar
Çarşamba: Sandık Kokusu
Perşembe: İnci Taneleri
Cuma: Yalı Çapkını
Cumartesi: -
Pazar: Deha
Son kez listemde yer aldı Bir daha asla ismini yazamayacağım...Bu program değişti mi ?
------
Karadut bitti. Bu programın yenilenmesi lazım
Yerine bir başkası bulunur. Önemli olan sürükleyici bir dizi olması. Mesela Sahane Hayatım gibiSon kez listemde yer aldı Bir daha asla ismini yazamayacağım...
Şahane Hayatım çok iyiydi cidden. Kolay kolay güzel dizi çıkmıyor artık gerek süreler gerek senaryoların tekrara düşmesinden dolayı.Yerine bir başkası bulunur. Önemli olan sürükleyici bir dizi olması. Mesela Sahane Hayatım gibi
Yeri benim için zor dolar.
Geçen seneye ait olduğu için evetBu program değişti mi ?
------
Karadut bitti. Bu programın yenilenmesi lazım
Geçen seneye ait olduğu için evet
Kirli Sepeti final yapsın. Sonra paylaşırım.
Merakla bekliyorum.Geçen seneye ait olduğu için evet
Kirli Sepeti final yapsın. Sonra paylaşırım.
Aynen öyle bir his
Dur yapayım bari bu hafta nasıl görünüyorMerakla bekliyorum.
Sandık Kokusu’na devam ediyormuşsun@Aserat aynen öyle bir his gördüm paylaşımı)
Dur yapayım bari bu hafta nasıl görünüyor
Pazartesi: Karadut (Final)
Salı: Bahar (henüz açmadım ama yarım saate açarım)
Çarşamba: Sandık Kokusu (bunuda boş bir zamanda bakarım gibi)
Perşembe:
Cuma:
Cumartesi:
Pazar: Kirli Sepeti (Final)
Belki Kızılcık Şerbetine de bakarım.
Eve çok yorgun dönüyorum ve dinlenme zamanı bir şeyler açmayı seviyorum.
Dosi bazen enteresan seçimler yapabiliyor. Sandık Kokusunun ahı gitti vahı kalmadı mı ya. Kadro perişan olmuşSandık Kokusu’na devam ediyormuşsun
Deha’yı tamamen bıraktın?
Sandık Kokusunun En son Bölümüne bakmıştım. Öyle olunca bir süre bakılıyor.Sandık Kokusu’na devam ediyormuşsun
Deha’yı tamamen bıraktın?
Aynen kadro dağılıyor gördüm haberiDosi bazen enteresan seçimler yapabiliyor. Sandık Kokusunun ahı gitti vahı kalmadı mı ya. Kadro perişan olmuş
Evet sen eski dizilerini tamamen bırakamıyorsun ara ara da olsa bakıyorsunSandık Kokusunun En son Bölümüne bakmıştım. Öyle olunca bir süre bakılıyor.
Eski izlediğim dizilere ara sıra bakma durumum var.
Deha’nın önceki bölümünü tamamladım mı aklımda değil ama öyle heyecanla açmıyorum. Son bölüme Bu hafta sıra geleceğini sanmıyorum.
Aras Melis mi yoksa Ahsen Aras mı partner tam anlamadım. Gerçi Melisin 4 bölüm oldu benim için toplasan 1 saat görünmesi yok.Aynen kadro dağılıyor gördüm haberi
Ses olsun diye açıyoruz @Dosi ile yoksa çok iyi olduğundan değil
------
Evet sen eski dizilerini tamamen bırakamıyorsun ara ara da olsa bakıyorsun
Deha’da heyecan azaldı bu aralar ama reytingler iyi. Bakalım bölümlerde tempo artacak mı.
Melis sultanımı da sevmiyorsun onun da etkisi oldu herhalde diziden soğumandan
Üçgen yapıyorlar.Aras Melis mi yoksa Ahsen Aras mı partner tam anlamadım. Gerçi Melisin 4 bölüm oldu benim için toplasan 1 saat görünmesi yok.
Hep zaten zenginler kapsın. Garibana hiçbir şey yok. Öyle otursun oturduğu yerde.Üçgen yapıyorlar.
Melis’in görünmesi arttı Ahsen’i yazamadılar Melis’in bir etkisi var şu anda senaryoya. Sosyal medyada da ibre Aras-Melis’e döndü.