RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Sizdeki gündüz kuşakları böyle demek yaşıyorsunuz bu hayatıCoğrafya kaderdir 😂 pic.twitter.com/Y1bkVzZU3m
— gökhan (@loveisn0thing) October 27, 2024
Ne diyorsun @xemrexxx![]()
Sizdeki gündüz kuşakları böyle demek yaşıyorsunuz bu hayatıCoğrafya kaderdir 😂 pic.twitter.com/Y1bkVzZU3m
— gökhan (@loveisn0thing) October 27, 2024
Ne diyorsun @xemrexxx![]()
Sizdeki gündüz kuşakları böyle demek yaşıyorsunuz bu hayatı![]()
Hmm sizde ne var pekiBizde yok ki öyle ṣeyler![]()
Hmm sizde ne var peki![]()
Hayat yok diyorlardı Avrupa'da demek ki doğruymuş. Balkanlar güzel hep bir dans ortamı varBilgilendirici programlar, diziler, haberler, kültür/sanat vs.
Yani Esra Erol gibi benzeri programlar bulamazsın bizde.![]()
Buna bazen bakiyorum. Renkli eğlenceli kişiler olursa izliyorum seviyorum programı ama güzel şov gibi geliyor artık
📌RTÜK devreye girdi.
— İhsan YALÇIN (@ihsanyalcinTR) January 15, 2025
Açıklama şöyle: Star TV’de yayınlanan ‘Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak’ programıyla ilgili inceleme başlatılmıştır.
Söz konusu yayında ihlal tespit edilmesi durumunda, gerekli adımlar kararlılıkla atılacaktır. https://t.co/PuJ0lgYHs0
Şu programın derhal yayından kaldırılması ve yetkililerin en ağır cezayı alması lazım. Bir kadının resmen hayatıyla oynadılar.📌RTÜK devreye girdi.
— İhsan YALÇIN (@ihsanyalcinTR) January 15, 2025
Açıklama şöyle: Star TV’de yayınlanan ‘Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak’ programıyla ilgili inceleme başlatılmıştır.
Söz konusu yayında ihlal tespit edilmesi durumunda, gerekli adımlar kararlılıkla atılacaktır. https://t.co/PuJ0lgYHs0
Kendini peygamber ilan edip Müge Anlı’yı ölüm büyüsü yapmakla tehdit eden kadının, canlı yayında stüdyodaki koltukların arasına bir şey sıkıştırdığı görüldü. pic.twitter.com/s3kE2wzoie
— Onedio (@onediocom) January 23, 2025
Kendini peygamber ilan edip Müge Anlı’yı ölüm büyüsü yapmakla tehdit eden kadının, canlı yayında stüdyodaki koltukların arasına bir şey sıkıştırdığı görüldü. pic.twitter.com/s3kE2wzoie
Akıl tutulması cidden.Kendini peygamber ilan edip Müge Anlı’yı ölüm büyüsü yapmakla tehdit eden kadının, canlı yayında stüdyodaki koltukların arasına bir şey sıkıştırdığı görüldü. pic.twitter.com/s3kE2wzoie
Yasak Elma'da oynadı.Doğaç Yıldız'ı en son İki Aile dizisinden hatırlıyorum sonra dizide oynadı mı ki hiçKendini bir gördüğü kişilerde hiç yabana atılmayacak isimler yalnız fena çakılmış Barış Baktaş
![]()
😲😲 Ender'in oğluuuuu tamam tamam şimdi hatırladım 😀Yasak Elma'da oynadı.