- Reaksiyon puanı
- 114,205
- Puanı
- 1,060
Daha…Sizin sohbet sabahı bulacak ben yatar kolay gelsin
Daha…Sizin sohbet sabahı bulacak ben yatar kolay gelsin
Herkes avcı hiç av yok .olsun bu sefer seni kinlendiremedim birilerine ama çalışmalarımız devam edecek tabiki @RüzgarGülü ucuz kurtuldu
@Dosi kül yutmaz çıktıHerkes avcı hiç av yok .
Senin sözlük konuna etiket etmişsiniz ama ben o konuda yorum yapmamak için kendimi frenliyorum sözlük konularında doğruları yazıyorum. Gizli saklı kalmıyor ve senin için orda bir şey yazmamam daha iyi. Senin iyiliğin için maksat sen incinme… @RüzgarGülü@Dosi kül yutmaz çıktı
karşılıklı birbirimizi incitmeden gidelim en iyisi düşmanlarımız incinsinSenin sözlük konuna etiket etmişsiniz ama ben o konuda yorum yapmamak için kendimi frenliyorum sözlük konularında doğruları yazıyorum. Gizli saklı kalmıyor ve senin için orda bir şey yazmamam daha iyi. Senin iyiliğin için maksat sen incinme… @RüzgarGülü
Korktun tabi Benim çekineceğim bir durum yok. Senin için aynısını diyememkarşılıklı birbirimizi incitmeden gidelim en iyisi düşmanlarımız incinsin
vallahi benide çok seven sayan insanlar var mesela bana bir zarar ver benden önce @Bully olsun @Yakamoz-Asi olsun hemen sana tavır alırlar allah razı olsun beni çok severlerKorktun tabi Benim çekineceğim bir durum yok. Senin için aynısını diyemem
Senin düşmanların yoktur daha diye düşünüyorum
Zarar vermiyorsam bu onların hatrı için zaten. Sorma. Seni çok sevmişler. Şaşırdım bendevallahi benide çok seven sayan insanlar var mesela bana bir zarar ver benden önce @Bully olsun @Yakamoz-Asi olsun hemen sana tavır alırlar allah razı olsun beni çok severler
vallahi benide çok seven sayan insanlar var mesela bana bir zarar ver benden önce @Bully olsun @Yakamoz-Asi olsun hemen sana tavır alırlar allah razı olsun beni çok severler
Zarar vermiyorsam bu onların hatrı için zaten. Sorma. Seni çok sevmişler. Şaşırdım bende
sağolsunlar sevgimiz saygımız karşılıklı, bazen olur ya görür görmez kanın ısınır birilerine bizimkiside öyle işteZarar vermiyorsam bu onların hatrı için zaten. Sorma. Seni çok sevmişler. Şaşırdım bende
3 tekerlikli araba eninde sonunda takla atar öyle yapma hızlı gitme yanivallahi benide çok seven sayan insanlar var mesela bana bir zarar ver benden önce @Bully olsun @Yakamoz-Asi olsun hemen sana tavır alırlar allah razı olsun beni çok severler
Semicenk olmayacağı kesin3 tekerlikli araba eninde sonunda takla atar öyle yapma hızlı gitme yani
Bakalım hangi şarkı kazanacak yarışmayı umarım kadın şarkıcıların şarkısı kazanır @Dosi
Fatih bulut dinleriz ama oy vermeyiz. Bazı şarkılar öyledir. Belli etmeden dinlerizSemicenk olmayacağı kesin
Erkek şarkıcılardan sadece Mabel çok seveni var. Bu seneki hiç bir şarkısı bana hitap etmiyor
Benim favorim var ama belli etmeyeyim. Gıcıklığına karşıya oy verecek çok var
Fatih Bulut elendiğine göre umudum başka şarkıda kaldı
Serdar Ortaç sevilmez ama tüm şarkıları bilinir gibi bir durumFatih bulut dinleriz ama oy vermeyiz. Bazı şarkılar öyledir. Belli etmeden dinleriz
Serdar ortaç sevilir ya. Benim adam o hep kaybedenSerdar Ortaç sevilmez ama tüm şarkıları bilinir gibi bir durum
Bu arada adminin doğum günü konusunu açtım. Bakarsın o kadar konu uplandığı için yok oldu
@Bully ’nin göz bebeği o sevinecek bunaSerdar ortaç sevilir ya. Benim adam o hep kaybeden
Sevinsin tabi ya bully@Bully ’nin göz bebeği o sevinecek buna
Aynen konuda başladım öyle devam ederim artık@Bully buraya veya Dm’de yaparsın. Hangisi kolayına gelirse.
------
Galiba konuda başlıyorsun. Hangisi olursa artık