- Reaksiyon puanı
- 34,697
- Puanı
- 1,061
Kendinden çok daha iyisin doğru alıntıyı kendi kendine yapmış @Yakamoz-Asi
Heyecan neler yaptırıyor.
Kendinden çok daha iyisin doğru alıntıyı kendi kendine yapmış @Yakamoz-Asi
Yok artık ya hata yapmıyor… @Yakamoz-AsiBen onu bilerek alıntı ettim. Dakikaları ve talihsizliği belirtmek için yani yanlışlık yok
Yani yapsam gayet doğal çünkü çok yorucu bir gün oldu. Şimdiden uykum var ama kahve içip geceyi edeceğimYok artık ya hata yapmıyor… @Yakamoz-Asi
Kahve diriltir seni uykusuz kalmazsın inşallah kahve yüzündenYani yapsam gayet doğal çünkü çok yorucu bir gün oldu. Şimdiden uykum var ama kahve içip geceyi edeceğim
Yani yapsam gayet doğal çünkü çok yorucu bir gün oldu. Şimdiden uykum var ama kahve içip geceyi edeceğim
şunu şimdi okudum.Bu saate kadar aklı nerdeymiş yapsın kendisi Sohbetlere dalmış gitmiş
Anketler var uyumamİçme iṣte git uyu
Evet bildirmiştin @Yakamoz-Asi Dosi’ye yardım et demişti halbuki yardım değil onay bekliyormuş bendenşunu şimdi okudum.
Geç yapacağımı gündüzden bildirmiştim zaten
2 saat sonra diğerleride gelir. Aynı zamanlarda bitsinler. Çok fark iyi değilmiş
Evet bildirmiştin @Yakamoz-Asi Dosi’ye yardım et demişti halbuki yardım değil onay bekliyormuş benden
Ben eskiden 8-10 konu açabiliyordum benim ara verdiğim dönem çıktı demek o kural
Sen fav10u etiket etmişsin. O sana cevap versin banane (öyle bir hesap cevap yazamaz bildirimi göremeyiz)Uplattım o konuyu yönetim cevaplasın. @Dosi
Sen fav10u etiket etmişsin. O sana cevap versin banane (öyle bir hesap cevap yazamaz bildirimi göremeyiz)
O hesaba girince ona gider ama bakılmıyor onaBen onu etiketleyince hepinize bildirim gidiyor sanıyorum 😱
Kendimi övmek gibi olmasın ama bu mesajdan sonra 20 dakika içinde 4 anket konusu açmışım. Taktire şayan @Bully @Yakamoz-AsiNormalde kahve içtiğimde uykum ölüyor evet ama bu sütlü olanı cezvede yapılanı. Belki süründürmez daha uykum var ama anketlere geçeyim
Kendimi övmek gibi olmasın ama bu mesajdan sonra 20 dakika içinde 4 anket konusu açmışım. Taktire şayan @Bully @Yakamoz-Asi
2 konu arasında 5 dakika geçmiş
Kendini yeterince övmüşsün zaten Övmekle kalmamış takdir etmiş bir deKendimi övmek gibi olmasın ama bu mesajdan sonra 20 dakika içinde 4 anket konusu açmışım. Taktire şayan @Bully @Yakamoz-Asi
2 konu arasında 5 dakika geçmiş
Şımartma şımartmaTebrikler kahve hemen yaramıṣ @Bully
Daha midemde dilimle sıcaklık hissi varTebrikler kahve hemen yaramıṣ @Bully
Yakamoz’un dediği gibi, sen kaşınmaya başladınKendini yeterince övmüşsün zaten Övmekle kalmamış takdir etmiş bir de
Bravo alkış aferin helal olsun senden hızlısı ve iyisi yok mu dememizi bekliyorsun?
Beni yavaş olmakla suçlayıp durduğun için övgü moduna geçemiyorumDaha midemde dilimle sıcaklık hissi var
Yakamoz’un dediği gibi, sen kaşınmaya başladın
Cuma günleri genelde kendimi şımartma günüm. Bugün sözlerle yapıyorum bunu (Cumartesi ve Pazar günleride öyle olmaya başladı gerçi )
Haklıydım o konuda ama sanada hak veriyorum. 6372282 ay sonra anket konusuna el attın. Heyecan yapmışındır.Beni yavaş olmakla suçlayıp durduğun için övgü moduna geçemiyorum
Başımda bekleyeceğini yemeği geç yiyeceğini falan düşünemedim Bi hata olur diye beklemen normal gerçi ama konuları dikkatlice açmayı tercih ettim evet 1300 yıl sonra anket konusu açıyorum yani paslanmam normal Senin için günlük bir rutin gibi artık Onları da hesap ederek bana yavaşsın dememeliydinHaklıydım o konuda ama sanada hak veriyorum. 6372282 ay sonra anket konusuna el attın. Heyecan yapmışındır.
Beyefendi incinmiş…. @Yakamoz-AsiBaşımda bekleyeceğini yemeği geç yiyeceğini falan düşünemedim Bi hata olur diye beklemen normal gerçi ama konuları dikkatlice açmayı tercih ettim evet 1300 yıl sonra anket konusu açıyorum yani paslanmam normal Senin için günlük bir rutin gibi artık Onları da hesap ederek bana yavaşsın dememeliydin
Başımda bekleyeceğini yemeği geç yiyeceğini falan düşünemedim Bi hata olur diye beklemen normal gerçi ama konuları dikkatlice açmayı tercih ettim evet 1300 yıl sonra anket konusu açıyorum yani paslanmam normal Senin için günlük bir rutin gibi artık Onları da hesap ederek bana yavaşsın dememeliydin
Beyefendi incinmiş…. @Yakamoz-Asi