RüzgarGülü
Favori Üye
Klibi görünce hemen verdi oyutek oy
Hande Yener - Benden Bir Tane Daha Yok
Klibi görünce hemen verdi oyutek oy
Hande Yener - Benden Bir Tane Daha Yok
Yok bir kaç saat önce mobilden vermiştim Kaan hatırlatınca. Dediğine katılıyorum Hande`nin ilk sırada çıkması gerekiyor. Büyük ihtimalle öyle oyle de olacaktırKlibi görünce hemen verdi oyu
Neyse handeye verdiğin ucin birşey demeyeceğim başkasına versen de birşey demeyecektim zaten herkesin kendi seçimiYok bir kaç saat önce mobilden vermiştim Kaan hatırlatınca. Dediğine katılıyorum Hande`nin ilk sırada çıkması gerekiyor. Büyük ihtimalle öyle oyle de olacaktır
Benim DM kutum tamamiyle boṣ ṣuan. Eski konuṣmalar dahi yok. Yazmak isteyen eski konulardan yazabilir bana, çünkü DM'm normalde kapalıdır. Malumat.
Bu konu nasıl 100 mesaj olmuş. Başlarda neler olmuş diye bakınca bu mesajları yeni farkettim o gün trafik yoğundu malumBen de genel olarak DM’ye kapalıyım zaten
(Dönemedi )Bu konu nasıl 100 mesaj olmuş. Başlarda neler olmuş diye bakınca bu mesajları yeni farkettim o gün trafik yoğundu malum
Benim DM takip etmediklerime kapalı ama genelde mecburi sağa sola yazıyoruz
son zamanlarda biraz fazlalaştı trafiği ama döneriz elbet eski düzene
Artık ne içerlenmişsen mesajı tekrar yazıp silmişsin(Dönemedi )
Emrecan’a yazdığım mesaj kalmış forum hatası onu da önerilere sunalım ama sonuç çıkmıyor nasılsa @Yakamoz-AsiArtık ne içerlenmişsen mesajı tekrar yazıp silmişsin
Kısmet
O ayar sayesinde öncen konular hazır oluyor. Ben hızlıca nasıl açtım sanıyorsun. İdare edeceksin artıkEmrecan’a yazdığım mesaj kalmış forum hatası onu da önerilere sunalım ama sonuç çıkmıyor nasılsa @Yakamoz-Asi
Ben de çoklu konuları öyle açmıştım evet iş kolaylaştırıyorO ayar sayesinde öncen konular hazır oluyor. Ben hızlıca nasıl açtım sanıyorsun. İdare edeceksin artık
Verdik oylarımızı. Bu sefer dinleyip öyle oyladım
Teşekkür ediyoruz Utku Bey işte senden beklentimiz tam da buAferin
Sevmiyo
İlletim
------
Verdik oylarımızı. Bu sefer dinleyip öyle oyladım
Bu turda eşitlik önemli değil. Düello derdimiz yokTeşekkür ediyoruz Utku Bey işte senden beklentimiz tam da bu
5 ve 7.gruplarda eşitlik söz konusu @Dosi
Ha doğru o zaman 8 tur gelecek ve her grupta 3-4 şarkıdan 2’si tur atlayacakBu turda eşitlik önemli değil. Düello derdimiz yok
Yok 4 grup sadeceHa doğru o zaman 8 tur gelecek ve her grupta 3-4 şarkıdan 2’si tur atlayacak
Ben zoru düşünmüşüm kafamda bu daha iyiymiş hem bölünme de olmaz süperYok 4 grup sadece
6-7 şarkıdan 4 tane üst tur. Yani 16 şarkı.
Çeyrek öncesi ikili eleme olacak sonrası
26'da kalmışız.@Keith Long @cookies @serhatt
@Hazem @Mehmet Can
tüm gruplara oy bekleriz
@Dante rica etsem oylamalarda bulunur musun?
kaç oldu şimdi bari 20 yi bulsaydınBen zoru düşünmüşüm kafamda bu daha iyiymiş hem bölünme de olmaz süper
Okuman yok galiba 26 yazıyor ankettekaç oldu şimdi bari 20 yi bulsaydın