şimdide tutanı çokturda ben tutmuyorum malesef o zamanda sevmezdim şimdideO zamanlarda Özcan Deniz formundaydı yani tutuluyordu ama.
şimdide tutanı çokturda ben tutmuyorum malesef o zamanda sevmezdim şimdideO zamanlarda Özcan Deniz formundaydı yani tutuluyordu ama.
orda bir nejatı oynayan özcan deniz çok kazma bir tipti onun rolüde iyi bir oyuncuya verselerdi diziyi daha çok sevecektim
O zamanlarda Özcan Deniz formundaydı yani tutuluyordu ama.
Duygulandım laf atılmadan sohbet ediyor oluşunuzaşimdide tutanı çokturda ben tutmuyorum malesef o zamanda sevmezdim şimdide
biz hep böyleyiz zaten çekemiyorlar sohbetimizi araya girip anlaşamadığımız bir konu atıyorlar biz atışmaya başlayınca kendileri çekip gidiyorlar? hep @Bully nin işleri bunlarDuygulandım laf atılmadan sohbet ediyor oluşunuza
@Bully gezmelerde, bende şimdi bi çıkıp geleceğim. Siz iyi anlaşmaya devambiz hep böyleyiz zaten çekemiyorlar sohbetimizi araya girip anlaşamadığımız bir konu atıyorlar biz atışmaya başlayınca kendileri çekip gidiyorlar? hep @Bully nin işleri bunlar
sanki hava açıyorda biraz yağmurda yürüyecekmiş zaten hep ıslak oraları her gün yağmurdasındır göllere dikkat et geçerken@Bully gezmelerde, bende şimdi bi çıkıp geleceğim. Siz iyi anlaşmaya devam
Diğerlerine izin vermeyin aranıza girilmesine.
Şimdi ben gidince hemen arkamdan konuşursun ama silsende kessende biçsene ben görürüm unutma
Gidip biraz yağmurda yürüyüş yapayım
Daha çok
biz hep böyleyiz zaten çekemiyorlar sohbetimizi araya girip anlaşamadığımız bir konu atıyorlar biz atışmaya başlayınca kendileri çekip gidiyorlar? hep @Bully nin işleri bunlar
ben yeniyim konular eski orda bir uyumsuzluk var işte hani son model telefona yılan oyununu yüklemek nasıl abesse bende de durmuyor eski konular
Fazla ağlamayın
Tamam hadi eski konuları açmayın artık.
ben yeniyim konular eski orda bir uyumsuzluk var işte hani son model telefona yılan oyununu yüklemek nasıl abesse bende de durmuyor eski konular
Serhatın kudurukluğunu ilk kez duyan meloş teyze tepkisi
kızzz ben şaşırmam ki serhat her şeyi söyler yapar erkekler için bu daha çok senBen @serhatt ın özel hayatına saygılıyım kendini tarif etme emre
Sen de cehenneme girmek için tüm tuşlara basıyorsun.kızzz ben şaşırmam ki serhat her şeyi söyler yapar erkekler için bu daha çok sen
kızzz ben şaşırmam ki serhat her şeyi söyler yapar erkekler için bu daha çok sen
Ağzına sağlık canım.Tabii aklın hep orda olduğu için şaşırmazsın @serhatt
Nasip olur mu be.
Teyzoş soktu lafı çarpığa.Ben @serhatt ın özel hayatına saygılıyım kendini tarif etme emre
kızzz ben şaşırmam ki serhat her şeyi söyler yapar erkekler için bu daha çok sen
Random atıyor.Sen de cehenneme girmek için tüm tuşlara basıyorsun.
Belaltına bakmaktan boynu tutuldu, boyunlukla geziyor.Tabii aklın hep orda olduğu için şaşırmazsın @serhatt
Teyzoş soktu lafı çarpığa.
Random atıyor.
Belaltına bakmaktan boynu tutuldu, boyunlukla geziyor.
Ban iş comingOrmandan kestim çamı , Cimbom ebenin …