Kurtlar Vadisi Pusu 145. Bölüm Fragmanı!

vadi 4-5 haftadır iyice coştu keşke şu bölümler show da olsa rekor üstüne rekor kırardı :D

550000 oldu, 144. Bölüm fragmani Sali günü Saat 23 de 1 milyona ulasmisti, 145. Bölüm bu aksam en fazla 700000 i görür.

Dizi müthiş heyecan arttı.Harika gidiyor bu Perşembe TNT izliyoruz.Kanal D de olan bi Vadiyi düşünemiyorum bile :D.

Evet ama her kanalda müthiş reyting alıyor zaten flash tv de bile olsa izlerim..

orası öyle 5 kanalda da kanalının en çok izlenen yapımı oldu ve 10 reytingin altına düşmedi nerde olursa olsun izlerim kanal önemli değil benim için

fragman su anda 800000 kisi tarafindan izlenmis gecen haftaya göre yari yariya bir düsüs var insallah reytinglerde böyle olmaz

fragman su anda 800000 kisi tarafindan izlenmis gecen haftaya göre yari yariya bir düsüs var insallah reytinglerde böyle olmaz

aga bunun sebebini öğrendim kvp.comda fragman açılmıyor ve yazeteye devretmişler orda da açılmıyo ben bile oradan izleyemedim :D merak etme reyting hayatta düşmez geçen bölümden sonra 1.lik garanti rahat olun :D