Sen değilsen ben hiç değilim.ben muhafazakar değilim
Sen değilsen ben hiç değilim.ben muhafazakar değilim
Kutlamışımdır herhalde öyle bir ihtimal yok..Tamamen denk geldi şansına, bu hafta izinliyim boş vaktim var dedim melunun konusunu da açayım
Sen benim doğum günümü kutlamadın bu Temmuz…
Canım yoldaşım, yoldaşlarımıza çağrıda bulundum seni kutlamaları için. Enes yoldaşımızdan gelen mesaj bu. Sayın Gs'li dostun hiç takmadı bile...Konumu açan değerli dostum Bully olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok naziksiniz
Vay hainler vay.. Yazıklar olsun.. @MEnes @SherlockCanım yoldaşım, yoldaşlarımıza çağrıda bulundum seni kutlamaları için. Enes yoldaşımızdan gelen mesaj bu. Sayın Gs'li dostun hiç takmadı bile...
Ekli dosyayı görüntüle 129861
Canım yoldaşım, yoldaşlarımıza çağrıda bulundum seni kutlamaları için. Enes yoldaşımızdan gelen mesaj bu. Sayın Gs'li dostun hiç takmadı bile...
Ekli dosyayı görüntüle 129861
sıvacılar pert wefad
zor olan eski kullanıcı adı @☾☆HollyDemon666 eklemişsin@Dosi , @Bully , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @Yakamoz-Asi , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Dante , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk , @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @MasacRE , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @☾☆HollyDemon666
Eski etiket listesini kopyalamıştım ondan öyle oldu Artık seni etiketlemek kolay neler çekmiştik eskidenzor olan eski kullanıcı adı @☾☆HollyDemon666 eklemişsin
En kolay etiket benim değil mi? Basit, zahmetsiz.Eski etiket listesini kopyalamıştım ondan öyle oldu Artık seni etiketlemek kolay neler çekmiştik eskiden
Anladım zaten öğle olduğunu Takılılıyorum sana kardeşimEski etiket listesini kopyalamıştım ondan öyle oldu Artık seni etiketlemek kolay neler çekmiştik eskiden
burada ne yaşanmış olabilir bir senin sıvacı teame sorsana bir @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully anlamamış da
Sayın Gs'li dostundan da cevap geldi canım yoldaşım benim...
Oha ben şok.. Hainloookkkk..
Ah dostum ah. Kimlerle yoldaşlık kurduk biz böyle. Yazık bize vallahi...Oha ben şok.. Hainloookkkk..
İntihar etmeye gidiyorum..Ah dostum ah. Kimlerle yoldaşlık kurduk biz böyle. Yazık bize vallahi...
Oha ben şok.. Hainloookkkk..
Kızxzz @Angelica helvaları kavur , sıvacı team ölmüş , kısacası kuş öldü beybi de diyebilirizAh dostum ah. Kimlerle yoldaşlık kurduk biz böyle. Yazık bize vallahi...
Bizim her zamanki halimiz buKızxzz @Angelica helvaları kavur , sıvacı team ölmüş , kısacası kuş öldü beybi de diyebiliriz
Yallah ne hali varsa görsün diyorlar canım yoldaşım...İntihar etmeye gidiyorum..