RüzgarGülü
Favori Üye
3.5 milyon TL'yi bölüm başı Çağatay'a vereceğine Timoş çeksin böyle bir dizi.@serhatt @Dosi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy u da zorla köle yaptırırız bunlara ; @MasacRE @12.Adam @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully de hadım harem ağası olarak katılır bu gidişle
Hadım olduktan sonra harem ağası olmanın anlamı yok. Kelle kesin gitsin@serhatt @Dosi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy u da zorla köle yaptırırız bunlara ; @MasacRE @12.Adam @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully de hadım harem ağası olarak katılır bu gidişle
Seni de hadım köle yaparlar ikisi bir arada bulunan tek isim sensin çünkü.@serhatt @Dosi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy u da zorla köle yaptırırız bunlara ; @MasacRE @12.Adam @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully de hadım harem ağası olarak katılır bu gidişle
çok beklersin ben o evreni en iyi bilen kişi olarak senaristi olurum çatlaSeni de hadım köle yaparlar ikisi bir arada bulunan tek isim sensin çünkü.
Bilmek ve uygulamak aynı şey değil. Bilebilirsin ama uygulamaya geçirecek kalibrede değilsin.çok beklersin ben o evreni en iyi bilen kişi olarak senaristi olurum çatla
kalibremi şirkete gelip sorabilirsinBilmek ve uygulamak aynı şey değil. Bilebilirsin ama uygulamaya geçirecek kalibrede değilsin.
@serhatt @Dosi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy u da zorla köle yaptırırız bunlara ; @MasacRE @12.Adam @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully de hadım harem ağası olarak katılır bu gidişle
Hadım olduktan sonra harem ağası olmanın anlamı yok. Kelle kesin gitsin
aynı şeyi anlamadınız galibaHaydi bekliyoruz nerede
aynı şeyi anlamadınız galiba
Tatlım ambalajı yırttıktan sonra içinde ne olduğu önemli olan, şirket senin ambalajın bilmem anlatabildim mi?kalibremi şirkete gelip sorabilirsin
sende ikisi de yok datlumTatlım ambalajı yırttıktan sonra içinde ne olduğu önemli olan, şirket senin ambalajın bilmem anlatabildim mi?
Olmadığını nereden biliyorsun, beni ne kadar tanıyorsun?sende ikisi de yok datlum
ayrıca kimsenin içini bilemezsin...
100 bin mesaj kadar tanıdık işte daha ne ansiklopedi mi yaptırıcan hayatınıOlmadığını nereden biliyorsun, beni ne kadar tanıyorsun?
Senin içinin yansımasını her gün görüyoruz burada daha ne bilemeyeceğiz.
Eee senin 150 bin, o zaman neden kimsenin içini bilemezsin diyorsun? Kendinle çelişmelere doyamadın.100 bin mesaj kadar tanıdık işte daha ne ansiklopedi mi yaptırıcan hayatını
heyatım en azından içimde ne varsa yansıtıyorum bazıları gibi sinsi değilim
heyatım beni farklı kişilere sorsan farklı şeyler söylerle hakkımda senin için aynı durum söz konusu değilEee senin 150 bin, o zaman neden kimsenin içini bilemezsin diyorsun? Kendinle çelişmelere doyamadın.
O daha da kötü yine kendinle çelişiyorsun yukarıda ben sinsi değilim neysem oyum diyordun.heyatım beni farklı kişilere sorsan farklı şeyler söylerle hakkımda senin için aynı durum söz konusu değil
Ne mana 😱 ben hakedene hakettiği gibi davrandığım için öyleO daha da kötü yine kendinle çelişiyorsun yukarıda ben sinsi değilim neysem oyum diyordun.