Bir yönden haklısın, bir yönden de Baba ve Gaddar'ın senaryoları kötüydü.Aras Bulutun ne Tolga Saritas nede Cagatay Ulusoy olmadigi kesinlesti baba ve gaddar tutmadiysa bu ay yapimin sorunu deildi izleyci Arasi ozledi ve onu istiyordu ekranda
Bir yönden haklısın, bir yönden de Baba ve Gaddar'ın senaryoları kötüydü.Aras Bulutun ne Tolga Saritas nede Cagatay Ulusoy olmadigi kesinlesti baba ve gaddar tutmadiysa bu ay yapimin sorunu deildi izleyci Arasi ozledi ve onu istiyordu ekranda
Özellikle Gaddar. Abisine özenen küçük kardeş gibiydi. Bir içerde olmaya çalıştı bir çukur. İkisi de olamadı.Bir yönden haklısın, bir yönden de Baba ve Gaddar'ın senaryoları kötüydü.
Aras Bulutun ne Tolga Saritas nede Cagatay Ulusoy olmadigi kesinlesti baba ve gaddar tutmadiysa bu ay yapimin sorunu deildi izleyci Arasi ozledi ve onu istiyordu ekranda
Bir yönden haklısın, bir yönden de Baba ve Gaddar'ın senaryoları kötüydü.
ayol bu zaten ilk dizilerinden beri böyle çağatayı afk de rahmetsiz parlakçı @dizi kolik gibiler ve ergenlikten yeni çıkmış @serhatt lar izliyordu; hazal gidince dizi çöktü 3. sezon hepimiz gördükÖzellikle Gaddar. Abisine özenen küçük kardeş gibiydi. Bir içerde olmaya çalıştı bir çukur. İkisi de olamadı.
Kara Dut yükselir de GAD bence olmamış, bizimkiler de beğenmemiş.Tamı tamına bunu demeye gelmiştim. Her yerde GAD reklamı yapılıyordu aylardır.
Cakmaz Çukurlar çakma Araslar olmak istediler diyelim olmadı ... Aras rolunun hakkını veriyor onlarda amma olmuyordu ne kadar çatisma olsa bileBir yönden haklısın, bir yönden de Baba ve Gaddar'ın senaryoları kötüydü.
ayol bu zaten ilk dizilerinden beri böyle çağatayı afk de rahmetsiz parlakçı @dizi kolik gibiler ve ergenlikten yeni çıkmış @serhatt lar izliyordu; hazal gidince dizi çöktü 3. sezon hepimiz gördük
tolga da hep 6-7 başrollü dizilerde oynadı ; muhteşem yüzyılı saymıyorum orada yardımcı roldü ; güneşin kızları, söz vb. hep çoklu başrollüydü sadece onun reytingi diyebileceğimiz bir durum yoktu.
öbgz nin ilk sezonu ali kaptan ve mete sahneleri rekor kırıyordu; aras ilk işten reytingi kapmıştı ; zaten orada da ali kaptan çıkınca 14 ten 8 e düşmüştü
kısacası genelde nasıl başlıyorsa öyle gidiyor
Senin mesleğin nedir?Deha'nın 10 reytingi geçeceği kesinleşti
Katılıyorum ve ekliyorum hatta Aras Bulut İynemli'nin şu anki reytingi başka hiçbir oyuncuda yoktur.Aras Bulutun ne Tolga Saritas nede Cagatay Ulusoy olmadigi kesinlesti baba ve gaddar tutmadiysa bu ay yapimin sorunu deildi izleyci Arasi ozledi ve onu istiyordu ekranda
Aynen cagatayda sebebler çok aslinda adam kendini bitirdi ... netflix sadece teselli kendisi icin Tolganinda reytingi yok tek basina bir dizini sirtlamasi imkansizKatılıyorum ve ekliyorum hatta Aras Bulut İynemli'nin şu anki reytingi başka hiçbir oyuncuda yoktur.
Tolga'nın pek reytingi yok zaten. Çağatay Gaddarla karizmayı çizdirdi. Netflix'te farklı karakterler deniyorken neden İçerde'deki Sarp karakterinin aynısını Gaddar'da da oynadı? Senaryo da kötüydü ve sonuç olarak patlamış oldu.
Avatarın şampiyonluk hasretini dindirecek mi?
Avatarımıza güveniyorumAvatarın şampiyonluk hasretini dindirecek mi?
Mümkünse bir an önce istifaBaşkana ?